Bahçede Rengarenk Bir Zumba Seansı!

Sağlık Haftası- Atatürk Haftası

Sağlık haftası etkinlikleri çerçevesinde okul bahçesinde düzenlenen Zumba® seansı capcanlı ritmiyle öğrencilerin ayaklarını yerden kesti! Bugünün sağlık ve spor "menü"sünde iki öğretmenimizin sunduğu neşe, keyif ve canlılık vardı.

Zumba®, kıpır kıpır latin ritimlerini, takip edilmesi kolay dans koreografileriyle birleştiren bir fitness programıdır. Temel hareketler aerobiğe yakın olmakla birlikte, müzik burada hareketleri saymaya değil, adımları yönlendirmeye yarar. Zumba® ile hem eğlenme, hem de bütün vücudu çalıştırarak kalori yakma imkanı oluşmuştur! 2001 yılında ortaya çıkışından beri Zumba® giderek yaygınlaşarak ve gelişerek şu anda tüm dünyada en popüler ve önemli dans ve fitness programı haline gelmiştir. Tüm dünyayı kasıp kavuran ZumbaFitness® programı 120 ülkede 90.000’den fazla salonda yaklaşık 12 milyon kişi tarafından yapılmaktadır.

Okulumuz dans öğretmeni Hande Ermiş’e ve ve Zumba öğretmeni Sinem Kütük’e güzel enerjileri için teşekkür ederiz!

daha fazla+