Latest Posts

Fransızca ve Türk Dili ve Edebiyatı dersleri Yeterlilik Sınavlarında 70 ve üzeri puan alan öğrenciler LGS puanlarına göre sıralanmıştır. Listedeki öğrenciler okulların kontenjanları dahilinde ilan edecekleri asil ve yedek listelere göre kayıt hakkı elde edeceklerdir. Kayıt yaptırabilecek öğrencilerin sayısı ilan edilen kontenjanlarla sınırlıdır. Aşağıdaki listede yer almış olması adaya kesin kayıt hakkı vermemektedir.

23 Haziran 2022 Perşembe günü, 12. sınıf öğrencilerimiz için lise hayatının sona ermesini heyecanla kutladık. Ellerinde diploma, artık Türkiye ve yurtdışında en iyi üniversitelerde eğitimlerine devam edecekler. İşte 2022 mezunlarımız, hepsi umut verici ve sayısız keşifler getiren yeni ufuklara yelken açıyorlar.