9. Sınıf Öğrencilerimiz Hoşgeldiniz !

Aramıza yeni katılan 9. sınıf öğrencilerimize sağlıklı, başarılı, verimli, bilgiyle, sevgiyle ve lisemizin değerleri ile dünyayı kucaklayacakları, güzel bir lise yaşamı dileriz. Yeni ders yılına başlamadan önce sizleri bazı ayrıntılar hususunda bilgilendirmek isteriz.

• Okul genel sekreterliğimiz (hursi.sadik@sp.k12.tr) 22 Ağustos 2022 tarihi itibariyle açık olacaktır. Öğrenci belgesi ve / veya ihtiyaç durumuna göre kurumumuzdan alınması gereken bir belge olursa belirtilen tarihten itibaren verilebilecektir.
  • 2022-2023 Ders yılı 05 Eylül 2022 tarihinde saat 8.00’de açılış töreni ile başlayacaktır. Sınıf listeleri açılış töreni esnasında okunacaktır. 05 Eylül 2022 günü dersler yarım gün olup okul saat 11.00’de sonra erecektir. 06 Eylül 2022 tarihinden itibaren okulumuz tam gün olarak (8.00-14.45) eğitim-öğretimini sürdürecektir.
  • 2022-2023 Ders yılı Kitap Satışları ve Üniforma satışları OKUL SEPETİ isimli firma aracılığı ile internet üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilecektir.
  • Üniformalar NATURA Okul Üniformaları Firması tarafından hazırlanacaktır ve yukarda belirttiğimiz üzere üniformalar da çevrim içi olarak satışa sunulacaktır.
  • OKUL SEPETİ’nin sitesinde hem kitap hem de üniforma satışları 25 Ağustos 2022 tarihi itibariyle başlayacak olup hemen öncesinde başvuru linki sizlerle ve web sayfamızda paylaşılacaktır.
  • Okul Servis Taşımacılığı 2022-2023 Ders yılında da Gürsel Taşımacılık tarafından gerçekleştirilecek olup firma yetkilisi 31 Ağustos 2022 tarihinden itibaren okulumuzda hazır bulunacaktır. Bu tarihten önce iletişim kurmak isteyen velilerimiz için GÜRSEL Firması iletişim bilgisi aşağıda yer almaktadır. GÜRSEL Taşımacılık : Samet Sarıer : 0533 506 50 39  samet.sarier@gurseltur.com.tr
  • Okul kantini servisimiz AKÇAYLI GIDA tarafından verilmektedir. Kantinimizde hem kart doldurmak, hem nakit ödeme, hem de kredi kartı ile işlem yapılabilmektedir.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı akademik takvimimiz ana hatları ile ekte yer almaktadır.

Yukarıda yer alan açıklamalar dışında sorularınız olduğu takdirde 29 Ağustos 2022 tarihi itibariyle Hazırlık ve 9. sınıflar Müdür yardımcısı Sn. Julian BAİLLARGUES’e e-posta yoluyla başvurmanız rica olunur. julian.baillargues@sp.k12.tr

Kayıt esnasında verilmiş olan Fransızca ve Türkçe yaz ödevlerinin yapılması hususunda hassasiyetinizi rica ederiz.

Bilgilerinizi rica eder, sağlıklı ve güzel bir yaz dönemi dileriz.