200’den Fazla Fransızca Kaynak Medyatekte!

Her yıl, yaz tatilinin sonunda, öğrenciler okul hazırlıkları yaparken, okulumuzun medyatekerleri de mesleki uygulamalarının en güzel anlarından birini yaşıyorlar: Yeni kaynakların teslim alınması. Ve her yaz, Fransa’dan ellerine 200’den fazla kaynak (kitap ve DVD) ulaşıyor.

3 yıldan bu yana stajyer öğrenciler yeni kitapların gelmesiyle medyatekerlere destek veriyor ve kitapların öğrencilerle öğretmenlere hızlıca ulaşabilmesi için yapılan hazırlıklarda medyatekerlere yardımcı oluyorlar.

Raflardaki yerlerini almadan ve diğer 6000 kadar kaynağa karışmadan önce, medyatekte büyük bir alanda sergilenen kitapları keşfetmeye gelin.
Geleneksel olarak, medyatekerler ve öğretmenler, etkilendikleri bazı yeni kaynakların üzerine kişisel yorumlarını yapıştırıyor ve sonra bu yorumları medyateğin blogunda paylaşılıyorlar.

Bu yıl, gençlik romanları, çağdaş romanlar, mangalar ve çizgi romanlar olmak üzere kurmaca kitaplara büyük yer verildi. Kaynak kitaplara gelince, öğrencilerin DELF B2-DALF C1 sınavlarına iyi bir şekilde hazırlanabilmeleri ve kendi gelecekleri için eleştirel düşünmeyi geliştirmelerini sağlayan eserler buluyoruz.

Dikkatinizi çeken kaynaklarla tatile çıkabilmek için rezervasyonlarınızı bayramdan önce yapın!