Yakında Mavi Sınıf için Datça’ya Gidiyoruz

9. sınıf öğrencileri, 22-27 Eylül 2019 tarihleri arasında Datça’da düzenlenen Mavı Sınıf’a katılacaklar. Su sporları yapacakları bu ortamda aynı zamanda Fransızca, Fen ve Plastik Sanatlar derslerini de çevre teması altında işleyecekler.

Bilim, su ve dil uygulamaları ekseninde düzenlenen bu keşif sınıfı, öğrencilerin çevreye karşı sorumlu, çevre bilincine sahip yetişkinler haline gelmelerini böylelikle çevre sorunlarını daha iyi anlamalarını sağlayacaktır.

Mavi Sınıf gezisi kapsamında öğrenciler Fransızca derslerinin yanı sıra güneş enerjisi, rüzgar enerjisi ve su enerjisi (hidroelektrik enerji) uygulamalarını içeren atölye çalışmalarına katılma imkanı bulacaklar.

Uçuş gün ve saatleri:

Hareket : 22 Eylül Pazar

• Buluşma saati: en geç 4.30
  • SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI [uçuş saati 07:10]
  • BODRUM’a varış: 8:30

Dönüş : 27 Eylül Cuma

• BODRUM’dan hareket 20:05
  • SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI’na geliş: 21:15

Her türlü bilgi için proje sorumlusu Müdür Yardımcısı Güler KAYHAN ile iletişime geçebilirsiniz: 0530 664 17 74

Daha detaylı bilgiye ekte yer alan slayttan ulaşabilirsiniz.