Genç Fidanlar, Köklü Ağaçlar

URC 2019 Turnuvası – Ubtech Robotics Competition

“EN SAĞLAM ROBOT” ödülü - Ubtech Robotik Yarışması Yapay zeka ve robotik ile insansı robotlar sektörünün en büyük markalarından biri olan Ubtech, ilk turnuvasını Türkiye’de (Ubtech Robotik Yarışması - URC) 7 Aralık 2019 tarihinde Arena Vodafone tarihinde düzenledi. otomatik hat "SPARC" ekibimiz, 7 Aralık Cumartesi, Cumartesi günü Vodafone Park GameOn salonunda düzenlenen URC 2019 - Ubtech Robotik Yarışması turnuvası sırasında "EN ROBUST ROBOT" ödülünü kazandı.

Fransız lise Sainte Pulchérie’nin, lise eğitiminde ileri teknolojilerin ve uzay teknolojilerinin öğretilmesinde ön planda olması gerektiğinin farkında olan robotik kulübü, öğrencilerini tüm dünyaya sunmayı amaçlamaktadır. Yeni robotik eğitim sistemleri onları bu teknolojilere yaklaştırıyor.

Bu bağlamda, yapay zeka uygulamalarına dayalı yeni nesil robotik uygulama ile çalışan UBTECH, robotik eğitim sistemlerini entegre etmiş ve robotik turnuvalarına katılmıştır.
“SPARC” ekibimiz, 7 Aralık Cumartesi, Cumartesi günü Vodafone Park GameOn salonunda düzenlenen URC 2019 – Ubtech Robotik Yarışması turnuvası sırasında “EN ROBUST ROBOT” ödülünü kazandı.

2012 yılında kurulan UBTECH, dünyanın önde gelen yapay zeka (AI) ve insansı robot üreticisidir. 2008 yılında, dünyadaki ana insansı robotların hareketinin ana parçası olan dijital servolar için bir girişim olarak doğdu.

UBTECH, dünyadaki en kaliteli robot portföyünü başarıyla sunmak için global araştırma, tasarım, geliştirme, üretim, satış ve pazarlama yeteneklerini kullandı. Evde kullanabileceğiniz ev robotlarından güvenlik ve rehberlik hizmetleri sağlayan kurumsal servis robotlarına, JIMU robotlarına, STEM yetenek geliştirme robotlarına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır. Evde çocuklar ve sınıfta kullanılan UKit serisi eğitim robotları.
Otomatik satır besleme
“SPARC” okul robotları ekibimiz, 7 Aralık 2019 Cumartesi günü Vodafone Park GameOn salonunda düzenlenen URC 2019 – Ubtech Robotik Yarışması turnuvası sırasında “EN SAĞLAM ROBOT” ödülünü kazandı.

Kazanan öğrencilerimiz:

1- Derya Kutay KAPTANOĞLU, 9 / C
2- Kerem EYLEM, 9 / C
3- Aslı SAY, 9 / E

SPARC robot ekibimizde eğitimlerine yeni başlayan öğrencilerimizin başarısından gurur duyuyoruz ve başarılarının gelecekte de devam edeceğini umuyoruz.

daha fazla+