Sanat ve Spor

Okul İçi Etkinlikler

Okul içi gösteri programlarını kültürel, sanatsal ve edebi etkinliklerle zenginleştiren Sainte Pulchérie Lisesi, gençleri yeni ufuklara açılmaya teşvik ediyor.

• Elaine Vallet ile Fotoğraf Rezidansı

Geleneksel Fotoğraf Rezidansı’nın bu seneki konuğu fotoğraf sanatçısı Elaine Vallet oldu. 31 Ekim günü öğrenci fotoğraflarının sergisinin açılışı gerçekleştirildi. 10. sınıf öğrencilerinin sanatçıyla yaptıkları röportajı yayınlıyoruz. Her sene 10. sınıflarımız iki (...)
  • Tiyatro Kulüpleri Gecesi

Okulumuzun İngilizce, Türkçe ve Fransızca Tiyatro kulüplerinin oyunları 20 Haziran Perşembe akşamı saat 19.00’da seyirciyle buluşuyor! İngilizce Tiyatro: DANISH RHAPSODY Türkçe ve Fransızca üst yazılı. Sorumlu Öğretmenler: Julian Baillargues & Yonca (...)