Yönetmelikler

• İç Disiplin

Bu bölümde yer verilen "İç Disiplin" Yönetmeliği okulumuzdaki disiplin kurallarını içermektedir. Okula Giriş ve Çıkışlar Öğrenciler okula üniformayla girer ve okuldan üniformayla çıkarlar. Tıraşsız veya üniforması uygun olmayan öğrencilerin okula girmesine (...)
  • Kılık Kıyafet

Milli Eğitim Bakanlığı kılık kıyafet yönetmeliğine göre öğrenciler okula üniforma ile girer, okuldan üniforma ile çıkarlar. Üniformalar temiz ve düzgün olmalıdır. Öğrencilerimizin: Okul logosunu bulunduran siyah veya bej pantolon (ayrıca kızlar için etek boyu (...)
  • Sınıf Geçme

Bu bölümde "Sınıf Geçme" yönetmeliğine yer verilmiştir. Bir Dersten Başarılı Olmak İçin Bir dersten başarılı sayılabilmek için iki durum söz konusudur : İki dönem puanının aritmetik ortalamasının en az 50/100 olması, 1. dönem puanı ne olursa olsun 2. dönem (...)

Ders Programları

2017 - 2018

Diğer Hizmetler

Medyatek

Open Badge Nedir?

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

Bu bölümde okulumuzun rehberlik servisinin işleyişi ile ilgili bilgi edinebilir ve öğrencilerimiz için hazırladığımız çeşitli ipuçlarının yer aldığı (...)

Veliler

Öğrenci Temsilcileri

Öğrenci temsilciliği, lisemizde günden güne daha da önem kazanmaktadır. Bu bölümde, öğrenci temsilcisi seçimleri, eğitimleri ve temsilci öğrenci (...)