Yönetmelikler

• İç Disiplin

Bu bölümde yer verilen "İç Disiplin" Yönetmeliği okulumuzdaki disiplin kurallarını içermektedir. Okula giriş ve çıkışlar Öğrenciler okula üniformayla girer ve üniformayla çıkarlar. Tıraşsız veya üniforması uygun olmayan öğrencilerin okula girmesine izin (...)
  • Kılık Kıyafet

Milli Eğitim Bakanlığı kılık kıyafet yönetmeliği uyarınca öğrenciler okula üniforma ile girer, okuldan üniforma ile çıkarlar. Üniformalar temiz olmalıdır ve düzgün bir şekilde giyilmelidir. 3.uyarıda, kurallara uymayan öğrenciler, okul sonrası etüt çalışmalarına (...)
  • Sınıf Geçme

Bu bölümde "Sınıf Geçme" yönetmeliğine yer verilmiştir. Bir dersten başarılı olmak için Öğrenci aşağıdaki iki koşulun birini yerine getiriyorsa dersten başarılı sayılır : İki dönem puanının aritmetik ortalamasının en az 50/100 olması ; ya da 1. dönem ortalaması (...)

Ders Programları

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı

Diğer Hizmetler

Open Badge

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

Bu bölümde okulumuzun rehberlik servisinin işleyişi ile ilgili bilgi edinebilir ve öğrencilerimiz için hazırladığımız çeşitli ipuçlarının yer aldığı (...)

Veli Görüşme Günleri

2019-2020 Görüşme Saatleri

Öğrenci Temsilcileri

Öğrenci temsilciliği, lisemizde günden güne daha da önem kazanmaktadır. Bu bölümde, öğrenci temsilcisi seçimleri, eğitimleri ve temsilci öğrenci (...)