Yayın tarihi 9 Ekim 2017

University College London (UCL) Temsilcileri Okulumuzda

University College London (UCL) temsilcileri, öğrenci ve velilerimizle tanışmak ve başvuru yapmak isteyen SP’lileri bilgilendirmek için okulumuzu ziyaret ettiler.

Dünya sıralamalarında* en iyi ilk 10 üniversite içerisinde gösterilen University College London (UCL)’in tanıtım ekibinden Mr. Cristophe Castiglioni ve üniversitenin Türkiye’deki başvurularından sorumlu Sn. Pelin Akçay 4 Ekim Çarşamba günü lisemizi ziyaret ettiler.

Mr. Cristophe Castiglioni İngiltere’nin en köklü üniversitelerinden biri olan UCL’e başvurmak isteyen öğrencilerimiz ve aileleriyle başvuru koşullarına dair bilgilerini paylaştı. Ayrıca 2016 mezunumuz Mira’nın UCL psikoloji bölümüne başvuru sürecini ve nasıl kabul edildiğini de detaylarıyla aktardı.

*2017 URAP Sıralaması: #3
*2017 QS Sıralaması: #7