Yayın tarihi 12 Ekim 2017

Lisemizde Kanada Üniversite Fuarı

Kanada’da üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilerimiz ve velileri, üniversitelerin uluslararası öğrenci kabul merkezi yetkilileri ile bir araya geldiler.

9 Ekim Pazartesi günü tam 7708 kilometre uzaktan gelen konuklarını ağırladı Sainte Pulchérie Lisesi. Kanada’nın yüksek prestije sahip 6 üniversitesinin uluslararası öğrenci kabul merkezlerinde görevli uzmanlar, okulumuzu tanımak ve yakın bir gelecekte öğrencileri olmayı planlayan öğrencilerimizle yüz yüze iletişim kurmak için lisemizi ziyaret etti.

Kanada’da üniversite eğitimi hakkında bilgilendirme semineri ile başlayan etkinlik, üniversite yetkililerinin medyatek salonumuzda öğrenci ve velilerimizle bir araya gelmesiyle devam etti. Her üniversite yetkilisi için özel olarak ayrılan bölümlerde kendilerine yöneltilen soruları yanıtlayıp başvuru süreci hakkında bilgi verdiler.

Carleton University’den Meg Foote, Ryerson University’den Salisha Randel, University of Guelph’den Leanne Stillman, Concordia University’den Eric Goldner, Dalhousie University’den Alyson Murray ve University of Waterloo’dan Tony MUNRO’ya ziyaretleri ve vermiş oldukları değerli bilgiler için teşekkür ederiz.

Oryantasyon: Kanada’da Okumak...

Ne dersiniz?