Yurtdışında Yüksek Öğrenim

• Lisemizde Kanada Üniversite Fuarı

Kanada’da üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilerimiz ve velileri, üniversitelerin uluslararası öğrenci kabul merkezi yetkilileri ile bir araya geldiler. 9 Ekim Pazartesi günü tam 7708 kilometre uzaktan gelen konuklarını ağırladı Sainte Pulchérie (...)
  • University College London (UCL) Temsilcileri Okulumuzda

University College London (UCL) temsilcileri, öğrenci ve velilerimizle tanışmak ve başvuru yapmak isteyen SP’lileri bilgilendirmek için okulumuzu ziyaret ettiler. Dünya sıralamalarında* en iyi ilk 10 üniversite içerisinde gösterilen University College (...)
  • Yurtdışında Üniversite Eğitimi Konferansı

Fransa’da üniversite eğitimi üzerine gerçekleşen Campus France seminerinin ardından, İngiltere, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’daki üniversite eğitimi hakkında bilgi almak isteyen öğrenci ve velilerimiz bir kere daha gösteri salonumuza davetliydiler. (...)
  • Oryantasyon: Kanada’da Okumak...

Kanada’da okumak, son derece kaliteli yüksek öğrenim sunan ve bu nedenle uluslararası öğrenciler tarafından tercih edilen bir ülkede okumak demektir. Öğrencilerimize, yüksek öğrenim tercihlerinde, özellikle Kanada tercihlerinde yol göstermek adına Kanada (...)

Bülten SPécifique

Fransa’da Yükseköğretim