Yayın tarihi 24 Ekim 2018

Kanada’da Üniversite Eğitimi

Kanada, Sainte Pulchérie’lilerin üniversite eğitimi için Fransa’dan sonra en çok tercih ettiği ikinci ülke konumunda!

Her geçen sene Kanada üniversitelerini tercih eden Sainte Pulchérie’lilerin sayısı artıyor; 2018 mezunlarımızdan 16’sı da, üniversite eğitimlerine Kanada’nın prestijli üniversitelerinde başladılar. Biz de yükseköğretimine bu ülkede devam etmek isteyen öğrenci ve velilerimizi 15 Ekim günü gösteri salonumuza davet ettik. Konuşmacılar Kanada’daki üniversitelere başvuru koşulları, eğitimin niteliği, mezuniyet sonrası koşullar vb. konularda katılımcıları bilgilendirmek üzere gelen Kanada Kültür Merkezi yetkilileriydi.

Yaklaşık 2 saat süren bu sunumun ardından, katılımcılar özellikle ilerleyen günlerde başlayacak başvuru sürecine ilişkin detayları öğrenmiş oldular.

Rehberlik Servisi de, 2018 mezunlarımızın kayıt yaptırdığı üniversiteleri katılımcılara hazırladıkları bir sunum ile tanıttı.

Oryantasyon: Kanada’da Okumak...

Ne dersiniz?

Mezunlarımızla Uluslararası Bir Gün!

University College London ve University of British Columbia Tanıtımı

Yurt dışında Üniversite Eğitimi: Hollanda, İngiltere ve Amerika