Yurt Dışında Yüksek Öğrenim

• Kanada’da Üniversite Eğitimi

Kanada, Sainte Pulchérie’lilerin üniversite eğitimi için Fransa’dan sonra en çok tercih ettiği ikinci ülke konumunda! Her geçen sene Kanada üniversitelerini tercih eden Sainte Pulchérie’lilerin sayısı artıyor; 2018 mezunlarımızdan 16’sı da, üniversite (...)
  • University College London ve University of British Columbia Tanıtımı

2018’de en iyi üniversiteler klasmanında 6. olan İngiltere’nin University College London (UCL) üniversitesi ile 21. olan Kanada’nın University of British Columbia (UBC) üniversitesinin yetkilileri öğrenci ve velilerimiz ile tanışmak ve tanıtımlarını (...)
  • Yurt dışında Üniversite Eğitimi: Hollanda, İngiltere ve Amerika

26 Şubat Pazartesi günü 10. ve 11. sınıf öğrenci ve velilerimiz yurt dışında üniversite eğitimi konusunda düzenlenen konferansa katıldılar. Konuklarımız Hollanda, İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri’nin resmi eğitim ofisi yetkilileriydi. Üniversite eğitimi (...)
  • Oryantasyon: Kanada’da Okumak...

Kanada’da okumak, son derece kaliteli yüksek öğrenim sunan ve bu nedenle uluslararası öğrenciler tarafından tercih edilen bir ülkede okumak demektir. Öğrencilerimize, yüksek öğrenim tercihlerinde, özellikle Kanada tercihlerinde yol göstermek adına Kanada (...)

"SPontan" Serbest Paylaşım Grupları

Rehberlik Sempozyumu

Türkiye Özel Okullar Derneği Rehberlik Sempozyumu 20. yılında “Hepimizin Sınavı – Sınavların Ruh Sağlığı Üzerindeki Etkileri” temasıyla katılımcılarıyla (...)

Bülten SPécifique

Fransa’da Yüksek Öğrenim