Yayın tarihi 17 Ocak 2019

Galatasaray Üniversitesi Tanıtımı

Buluşmalar

Galatasaray Üniversitesi İç Sınav Komisyonu üyeleri, sınav ve yerleştirme süreci hakkında öğrenci ve velilerimizi bilgilendirmek amacıyla 7 Ocak günü lisemizdeydi.

Galatasaray Üniversitesi İç Sınav Komisyonu üyelerinden İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Gaye Aslı SANCAR DEMREN ve Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Serap AMASYA gerek üniversite hakkında genel bir tanıtım yapmak, gerekse iç sınav süreci hakkında bilgi vermek için öğrenci ve velilerimizle bir araya geldiler.

Sunum boyunca üniversitenin lisans, lisans üstü ve doktora programları, Fransız üniversiteleri ile bağlantıları, ikili lisans diploması seçenekleri, Fransa’da yüksek lisans ve doktora olanakları ve hakkında detaylı bilgileri paylaşıldı.

Galatasaray Üniversitesi iç sınavına giriş şartları, Frankofon lise öğrencilerine ayrılan kontenjan, lisemiz öğrencilerinin bu sınavda gösterdiği başarı, sınavın içeriği ve yerleştirme süreçleri ile ilgili ayrıntılı açıklamalar da paylaşılan diğer önemli konu başlıkları oldu.

Üniversite yetkilileri sunumun sonunda öğrenci ve velilerimizin sorularını yanıtladılar.

Galatasaray Üniversitesi Tanıtımı

Guro Hansen Helskog ile Masterclass Projesi

Mezunlarımızla Uluslararası Bir Gün!

Hıfzı Topuz 11. Sınıf Öğrencilerimizle Buluştu

ENKA Lisesi’nde MUN Konferansı