Yayın tarihi 6 Mayıs 2019

SPot! Yükseköğretim Dergisi: YKS’de Kaç Net Yapmalı?

YKS sınavlarına yaklaşık 2 ay kaldı. SPot!’un 18.sayısıyla, arzu ettiğiniz bölüme girmek için kaç net yapmanız gerektiğini görmek ister misiniz?

Rehberlik Servisi’nin dijital yükseköğretim dergisi SPot’un bu sayısında, Türkiye’de üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilerin yararlandıkları YÖK Atlas sisteminin veritabanı dikkate alarak hazırlanmış derlemeleri bulabilirsiniz.

Eşit Ağırlık puan türünde sık tercih edilen bölümlere ait hazırlanmış özel tabloların yanı sıra, Sayısal, Sözel ve Yabanci Dil puanındaki bazı bölümlerin bağlantılarına tıklayarak doğrudan veritabanına ulaşabilir ya da tercih etmeyi düşündüğünüz diğer bölümler için farklı aramalar yapabilirsiniz.

SPot! Yükseköğretim Dergisi: Tasarım

SPot! Yüksek öğretim Dergisi: Kanada’da Yükseköğretim

SPot! Yükseköğretim Dergisi: Yükseköğretim Terminolojisi

SPot! Yükseköğretim Dergisi: Sorular Öğrencilerden, Cevaplar SPot!’tan!

SPot! Yükseköğretim Dergisi: Türkiye’deki Üniversiteler

SPot! Yükseköğretim Dergisi: Meslekleri Tanıyalım