Yayın tarihi 2 Ekim 2017

SPot! Yüksek Öğretim Dergisi - 6. Sayı

Sainte Pulchérie’den Üniversiteye!

Dijital yükseköğretim dergisi SPot! 6.sayısında yaklaşan okul içi ve dışı çeşitli etkinliklerin bilgilerini ve 2017 mezunlarımızın üniversiteye yerleşme istatistiklerini sizlerle paylaşıyor.

Hangi üniversiteler tercih edilmiş? Tıp kazanan var mı? Galatasaray Üniversitesi iç sınav başarısı nasıl? Fransız üniversitelerinin kabul yüzdesi ne kadar? Kanada’ya kaç mezununuz gitti?

Her yılın başında öğrenci ve velilerin merak ettikleri konuların başında gelir mezunların üniversiteye yerleşme sonuçları... SPot!, internet sayfamızda geçen ilkbahardan bugüne kadar yayınlamış olduğumuz bilgi ve istatistikleri sizin için pratik bir şekilde sıraladı. 2017 mezunlarımızın hangi üniversite ve bölümlere yerleşmeye hak kazandığını ve bunlardan hangilerini tercih ettiğini görmek isterseniz SPot!’a 5 dakika göz atmanızda fayda var... Üstelik Ekim ayında gerçekleşecek çeşitli etkinliklere dair bilgileri de bulabilirsiniz...

Keyifli okumalar!

SPot! Yükseköğretim Dergisi : Mühendislik

SPot! Yükseköğretim Dergisi : Üniversite Yaz Okulları