SPot! Yüksek Öğretim Dergisi

• SPot! Yüksek Öğretim Dergisi - 6. Sayı

Dijital yükseköğretim dergisi SPot! 6.sayısında yaklaşan okul içi ve dışı çeşitli etkinliklerin bilgilerini ve 2017 mezunlarımızın üniversiteye yerleşme istatistiklerini sizlerle paylaşıyor. Hangi üniversiteler tercih edilmiş? Tıp kazanan var mı? Galatasaray (...)
  • SPot! Yükseköğretim Dergisi : Mühendislik

Rehberlik Servisi dijital yayını SPot!’un 5.sayısı, özellikle mühendislik eğitimi almak isteyen öğrencilerimizin ilgisini çekeceğe benziyor.... SPot! bu ay sizin için mühendislik özel dosyasını açıyor... Yoğun programınızın arasında yarım saatlik bir ara (...)
  • SPot! Yükseköğretim Dergisi : Üniversite Yaz Okulları

SPot!’un bu sayısı, akademik gelişimini ve yükseköğretim tercihlerini yaz tatilinde de düşünen öğrenciler için farklı fırsatlar içeriyor.... Rehberlik Servisi dijital yayını SPot!, 4.sayısında 2017 yaz aylarında gerçekleşecek yurtiçi ve yurtdışı üniversite (...)
  • SPot! "Fransa’da Yükseköğretim Özel Sayısı"

Fransa’da üniversite eğitimi almak isteyenler! İşte size pratik bir rehber: Spot! Fransa Özel Sayısı! Campus France ve diğer Fransız üniversitelerine başvuru süreci başladı. 12.sınıf öğrencilerimiz tercih etmek istedikleri bölüm ve üniversiteler ile ilgili (...)
  • SPot! Yükseköğretim Dergisi 2.Sayı

SPot! Yükseköğretim Dergisi’nin ilk sayısı sadece Sainte Pulchérie öğrenci ve velileri tarafından değil, dünyanın dört bir yanında toplam 10 ülke ve 29 şehirde okundu! SPot!’un bu sayısında ise, Etkinlik Haberleri SP’de Yükseköğretime Hazırlık Kaç Net (...)

Bülten SPécifique

Fransa’da Yükseköğretim