Yayın tarihi 18 Ekim 2018

Velilerimizle "SPontan" Bir Gün

1. SPontan Veli Paylaşım Grubu 16 Ekim Salı günü 10. sınıf velilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Yaklaşık 65 velimiz, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi’nin önümüzdeki 3 yıl boyunca gerçekleştireceği etkinlikler hakkında bilgi almak için bir araya geldi.

Velilerimiz çocuklarının gerek 10. sınıfta gerekse mezun olana dek yaşayacağı gelişimsel ve akademik süreçler hakkında bilgi edinmek için 16 Ekim günü gösteri salonundaki yerini aldı. Psikolojik Danışmanımız Egemen Tunar’ın sunumu;

- 10. sınıftan itibaren her sınıf düzeyinde Rehberlik Rervisi’nin öğrenci ve velilere yönelik çalışmaları,
- Uygulanacak teknik ve envanterlerin örnekleri ve sonuçlarının nasıl kullanılabileceği,
- Yurt içi ve yurt dışındaki üniversitelere başvuru sistemleri,
- 2018 mezunlarımızın kayıt yaptırdığı üniversitelerin tanıtımı gibi konularda velilerimizin bilgi sahibi olmasına yönelikti.

Üç saat süren bu keyifli ve verimli toplantının ardından, velilerimiz geribildirimlerini tıpkı çocuklarının sınıfta yaptığı gibi "Kahoot" uygulaması ile cep telefonları üzerinden yaptılar.

SPontan, Sainte Pulchérie’li velilerin belirlenen konu doğrultusunda duygu ve düşüncelerini -adı gibi- spontanca ifade edebileceği bir paylaşım platformudur. Bir sonraki SPontan Veli Paylaşım Grubu, Kasım ayının sonunda düzenlenecektir. Katılmak ve kayıt olmak için Rehberlik Servisi tarafından gönderilecek e-postaları takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bölümde sunum görseline ve geribildirim sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

"SPontan" Serbest Paylaşım Grupları