Yayın tarihi 16 Ağustos 2010

’’UNİON Accueil’’ Platformu Hizmetinizde

Fransa ile ilgili tüm yeni bilgilere ve sorularınızın yanıtlarına ulaşabilmeniz için ’’UNİON Accueil’’ platformu hizmetinizde.

Bu platformla, Fransa’ya giden öğrencilerin belli başlı konularda daha net cevaplara sahip olacaklar.
Aynı disiplinden gelme öğrenciler bu platform sayesinde Üniversite eğitimleri süresince beraber konaklama olanağına sahip olabilecekler.

Bir başka deyişle ilk deneyimiz sırasında eski mezunlarımınızın desteği ile ’’yanlız olmadığınızı’’ hissedeceksiniz. Bankalarla yaptığımız anlaşmalar, hesap açımı sırasında yavaş ilerleyen idari işlemlerinizi kolaylaştıracaktır. Eğitimine devam eden tüm öğrenciler yönelimleri konusunda tanınmış üniversitelerden yardım alabilecekler.

’’UNİON Accueil’’ internet sitesi şimdiden ulaşılabilir durumda http://unionistes.org/#union-a... linkinden ulaşabilirsiniz. Tüm öğrencileri kendilerini tanıtmaları ve başvuru yapmaları için bekliyoruz.

Campus France Üyesi Olan Üniversiteler

Campus France Tanıtımı