Fransa’da Yüksek Öğrenim

• Campus France Üyesi Olan Üniversiteler

Kayıt esnasında seçeceğiniz 3 okul "Campus France üyesi" olmalı (internet üzerinden) yoksa cevabı posta yolu ile alırsınız. Mimarlık için sadece 2 okul seçebiliyorsunuz hepsi Campus France üyesi.
  • Campus France Tanıtımı

Fransa’da okumak isteyen öğrencilerimiz için her sene düzenlenen, Fransız üniversitelerine başvuru ve kabul süreçlerini yürüten Campus France adlı Fransız kamu kuruluşunun tanıtımı 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin ve velilerinin katılımıyla gerçekleşti. 9 (...)
  • Üniversiteye Kayıt Yaptırmak İçin

Seçtiğiniz bölümün seçtiğiniz üniversitede olduğundan emin olmadan kesinlikle yazmayınız. Bu nedenle meydana gelecek olası sorunlardan Fransız Büyükelçiliği ve Kültür İşleri kesinlikle sorumlu değildir, sorumluluk tamamen öğrenciye aittir. Üniversite Eğitimine (...)