Yayın tarihi 27 Temmuz 2015

Yükseköğretime Hazırlık Aşamaları

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi, öğrencilerimizin Türkiye, Fransa ve diğer ülkelerin prestijli üniversitelerinde öğrenim görmeye hak kazanabilmeleri adına onlara destek vermektedir zira bu üniversitelerde alınan eğitim, başarılı bir kariyer yolunda atılmış büyük bir adım niteliğindedir.

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi yıl boyunca öğrencinin mesleki yönelimi ile alakalı olarak bireysel çalışmalar yürütmektedir. Hazırlık sınıfından başlayarak 12. sınıfın sonuna kadar öğrenci ve de velilerin yükseköğretime hazırlık sürecini desteklemektedir.

Her sınıf düzeyine uygun programlar geliştirilmektedir. Öğrencilerin gelişim seviyeleri, ihtiyaçları ve potansiyelleri dikkate alınarak oluşturulan bu programlar tüm pedagojik ekibin desteğiyle uygulanmaktadır.

Sistematik olarak gerçekleştirilen çalışmalara aşağıdaki görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hazırlanan sunumu, sağ veya sol yön tuşlarını kullanarak inceleyebilir, sağ alt köşede bulunan tuş seçenekleriyle slayt gösterisini otomatik yürütebilir ya da tam ekran izleyebilirsiniz.

Rehberlik Servisi Tanıtımı

Sainte Pulchérie’den Üniversiteye!