Yayın tarihi 30 Haziran 2014

Sainte Pulchérie’den Üniversiteye!

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi mezunları Türkiye, Fransa ve dünyanın diğer saygın üniversitelerinde öğrenim hakkı kazanarak başarılarına başarı katmaya devam ediyor!

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, mezunlarına Türkiye, Fransa ve diğer ülkelerin prestijli üniversitelerinin kapılarını açmaya devam ediyor. Mezunlarımız bu üniversitelerde öğrenim görmeye hak kazanarak, mesleki kariyerlerine iyi bir başlangıç yapma fırsatını da elde ediyorlar.

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisimizin son 5 yılın yerleştirme sonuçlarına dayanarak hazırlamış olduğu grafik tabloları aşağıdaki resimlerin üzerine tıklayarak görebilirsiniz.

Bu yıl mezun olan öğrencilerimize de üniversite hayatlarında başarılar dileriz!

Rehberlik Servisi Tanıtımı

Yükseköğretime Hazırlık Aşamaları