Öğrenci Temsilcileri

Öğrenci temsilciliği, lisemizde günden güne daha da önem kazanmaktadır. Bu bölümde, öğrenci temsilcisi seçimleri, eğitimleri ve temsilci öğrenci görevleriyle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz

• Öğrenci Meclisi İş Başında!

Öğrencilerimiz 23 Eylül cuma günü demokratik haklarını kullanarak, sınıflarını okul meclisinde temsil edecek delegeleri seçtiler. Seçilen delegeler de, başkan ve seviye sorumlularını... Yapılan seçimler sonucunda sınıflarının asil ve yardımcı delege olarak (...)

Ders Programları

2016 - 2017

Diğer Hizmetler