Öğrenci Temsilcileri

Öğrenci temsilciliği, lisemizde günden güne daha da önem kazanmaktadır. Bu bölümde, öğrenci temsilcisi seçimleri, eğitimleri ve temsilci öğrenci görevleriyle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz

• Sınıf Temsilcileri

Sınıflarının asil ve yardımcı temsilcisi olarak seçilen Sainte Pulchérie Lisesi öğrencileri, psikolojik danışmanlarımız tarafından verilen formasyon eğitiminde bir araya geldiler. Eğitimin sonunda öğrenciler okul başkanlığı seçimlerine katıldılar. Sınıf (...)

Ders Programları

2017 - 2018

Diğer Hizmetler

Medyatek

Open Badge Nedir?

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

Bu bölümde okulumuzun rehberlik servisinin işleyişi ile ilgili bilgi edinebilir ve öğrencilerimiz için hazırladığımız çeşitli ipuçlarının yer aldığı (...)

Veliler

Yönetmelikler