Medyatek

• Amaçlar ve İşleyiş

Öğrenci başarısının yanı sıra, eğitim faaliyetleri ve atölye çalışmaları için pek çok kaynak sunan aktif bir kütüphane ... AMAÇLAR Medyatek, çeşitli etkinlikler aracılığıyla öğrencilerde merak uyandıran, okuma ve kültür sevgilerini arttıran bir mekan aynı zamanda (...)
  • Çevirim İçi Kaynakça

• Blog: Medyatek

Blog Le Grignotte-Livre, öğrenciler, öğretmenler ve ailelere Fransızca olarak : Yenilikler, etkinlikler, sergiler... gibi medyatek ile ilgili güncel bilgilere, İstanbul, Fransa ve diğer ülkelerin kültürel ve editoryal aktüaliteye, tematik seçkiler, (...)

Ders Programları

2017 - 2018

Diğer Hizmetler

Open Badge Nedir?

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

Bu bölümde okulumuzun rehberlik servisinin işleyişi ile ilgili bilgi edinebilir ve öğrencilerimiz için hazırladığımız çeşitli ipuçlarının yer aldığı (...)

Yönetmelikler