Medyatek

• Çevirim İçi Kaynakça

• Blog: Medyatek

Blog Le Grignotte-Livre, öğrenciler, öğretmenler ve ailelere Fransızca olarak : Yenilikler, etkinlikler, sergiler... gibi medyatek ile ilgili güncel bilgilere, İstanbul, Fransa ve diğer ülkelerin kültürel ve editoryal aktüaliteye, tematik seçkiler, (...)
  • Medyatekte 200 Yeni Fransızca Kaynak !

200 yeni kaynak yaklaşık 8000 diğer kaynağımızın yanında raflarımızda yerini alacak. Medyatek çalışanları her sene Fransa’dan gelen yeni kaynakların çeşitliliğini keşfetmeleri ve en çok ilgilerini çeken kaynakları rezerve etmeleri için tüm üyeleri kahve içmeye (...)

Ders Programları

2017 - 2018

Diğer Hizmetler