Yayın tarihi 5 Eylül 2016

Kafeterya

Ansamble’nin Tanıtımı

Fransa’ da 1978 yılında kurulan Ansamble sağlıklı, taze ve dengeli bir gıda rejimi sunmak adına hijyen, kalite ve güvenilir gıda prosedürlerini standart hale getirmiş uluslararası bir firmadır.

Ansamble özellikle eğitim kurumlarında “Croq MIAM” konseptini uygulamaya koyarak kalori ve besin açısından dengeli, diyetisyenler tarafından yaş gruplarına göre hazırlanmış menüler sunmaktadır.

Yemekhane çeşitleri: Çorba, ızgara kırmızı ve beyaz et, sulu yemek çeşitlerinden oluşan günlük menüler, salata, tatlı, meyve, vb.

Kantin çeşitleri: Sıcak-soğuk sandviç çeşitleri, sağlıklı içecekler, vb.

Ansamble hakkında ayrıntılı bilgi için buraya tıklayınız.

Akıllı Kart Sistemi
"Öğrenciye özel" olarak geliştirilen bu kartlar bir depozito ücreti karşılığında çıkartılacaktır. Sisteme tanımlanan kartlarının dolumunu, sabah ders başlamadan önce ve teneffüs saatlerinde yapılabilecektir. Nakit yükleme yerine havale/EFT yapılması okul yönetimi olarak tercihimizdir. Öğrenci isim, soyisim ve okul numarası bilgilerinin belirtilerek havale yapılmasını önemle arz ederiz.

Hesap Numarası
Ansamble
Akbank Ulus Şubesi
IBAN No: TR510004600636888000067720

Dolum yapılan tarihleri, dolum miktarlarını ve ürün bazında harcama miktarlarının gösterir bir belge için öğrencimizin dolum noktasına gelmesi yeterlidir.

Kartın evde unutulması durumda öğrenci alışveriş yapamayacaktır.

Okul Servisleri

Okul Forması