Diğer Hizmetler

• Okul Servisleri

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, öğrenci taşımacılığında önceliği güven ve kaliteye veren Tursan Ulaşım Hizmetleri ile çalışmaktadır. Tursan Ulaşım öğrenci taşımacılığı alanında birçok yenilik yapan ve bu sektörü profesyonelliğe götüren ilk firmadır. Tursan 1996 (...)
  • Kafeterya

Fransa’ da 1978 yılında kurulan Ansamble sağlıklı, taze ve dengeli bir gıda rejimi sunmak adına hijyen, kalite ve güvenilir gıda prosedürlerini standart hale getirmiş uluslararası bir firmadır. Ansamble özellikle eğitim kurumlarında “Croq MIAM” konseptini (...)
  • Okul Forması

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi formasını Çağdaş Tekstil’den temin etmektedir. ÇAĞDAŞ TEKSTİL Çağdaş Tekstil 1984 yılından beri erkek giyim ve okul kıyafetlerinde faaliyet göstermekte, piyasanın en kaliteli kumaş ve işçiliği ile İstanbul’un sayılı ve saygın (...)

Ders Programları

2017 - 2018

Medyatek

Open Badge Nedir?

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

Bu bölümde okulumuzun rehberlik servisinin işleyişi ile ilgili bilgi edinebilir ve öğrencilerimiz için hazırladığımız çeşitli ipuçlarının yer aldığı (...)

Yönetmelikler