Diğer Hizmetler

• Okul Servisleri

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, öğrenci taşımacılığında önceliği güven, konfor ve dakiklik olan Gürsel Ulaşım Çözümleri ile çalışmaktadır. Gürsel Ulaşım Çözümleri kurulduğu 1989 yılından bu yana anaokulu, ilköğretim okulları, lise ve üniversite öğrencilerine hizmet (...)
  • Kafeterya

Fransa’ da 1978 yılında kurulan Ansamble sağlıklı, taze ve dengeli bir gıda rejimi sunmak adına hijyen, kalite ve güvenilir gıda prosedürlerini standart hale getirmiş uluslararası bir firmadır. Ansamble özellikle eğitim kurumlarında “Croq MIAM” konseptini (...)
  • Okul Forması

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi formasını Çağdaş Tekstil’den temin etmektedir. ÇAĞDAŞ TEKSTİL Çağdaş Tekstil 1984 yılından beri erkek giyim ve okul kıyafetlerinde faaliyet göstermekte, piyasanın en kaliteli kumaş ve işçiliği ile İstanbul’un sayılı ve saygın (...)

Ders Programları

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı

Open Badge Nedir?

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

Bu bölümde okulumuzun rehberlik servisinin işleyişi ile ilgili bilgi edinebilir ve öğrencilerimiz için hazırladığımız çeşitli ipuçlarının yer aldığı (...)

Veliler

Yönetmelikler

Öğrenci Temsilcileri

Öğrenci temsilciliği, lisemizde günden güne daha da önem kazanmaktadır. Bu bölümde, öğrenci temsilcisi seçimleri, eğitimleri ve temsilci öğrenci (...)