Diğer Hizmetler

• Okul Servisleri

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, öğrenci taşımacılığında önceliği güven, konfor ve dakiklik olan Gürsel Ulaşım Çözümleri ile çalışmaktadır. Gürsel Ulaşım Çözümleri kurulduğu 1989 yılından bu yana anaokulu, ilköğretim okulları, lise ve üniversite öğrencilerine hizmet (...)
  • Kafeterya - Mönü

Fransa’ da 1978 yılında kurulan Ansamble sağlıklı, taze ve dengeli bir gıda rejimi sunmak adına hijyen, kalite ve güvenilir gıda prosedürlerini standart hale getirmiş uluslararası bir firmadır. Ansamble özellikle eğitim kurumlarında “Croq MIAM” konseptini (...)
  • Okul Forması

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi formasını Çağdaş Tekstil’den temin etmektedir. ÇAĞDAŞ TEKSTİL Çağdaş Tekstil 1984 yılından beri erkek giyim ve okul kıyafetlerinde faaliyet göstermekte, piyasanın en kaliteli kumaş ve işçiliği ile İstanbul’un sayılı ve saygın (...)
  • Fransızca ve Türkçe Ders Kitap Satışları

Fransızca ve Türkçe ders kitaplarının satışları 27-28 Ağustos 2019 tarihlerinde ve 2-3 Eylül tarihlerinde okulumuzda yapılacaktır.

Ders Programları

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı

Open Badge

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık