Lise’de Spor

Spor, liseli gençlerin, geleceğin yetişkinleri olarak kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyan en önemli öğelerden biridir. Sosyalleşme, kaynaşma, karşılıklı saygı gibi kazanımların ötesinde, bireyler sportif faaliyetler aracılığı ile fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimlerini en ileri düzeye taşıma olanağını bulurlar. Sainte Pulchérie Lisesi, çeşitli spor etkinlikleri ile öğrencilerini bu alışkanlığı kazanmaya teşvik görevini üstlenmiştir: spor kulüpleri,spor buluşmalarına katılım, geziler (Morzine’de kayak sınıfı, Marsilya ile futbol konukluğu değişim projesi, Marmaris’te su sporları kampı), bisikletle okul gezileri, kaya tırmanışı, koşu.. Her bölümde farklı sportif etkinliklerimizi bulabilirsiniz.

Etkinlik videoları: "Focus"

Eğitsel