Sanat ve Spor

Voix-là

• Voix-là | Ekim Bülteni | Vol. 10

Bir video-bülten olarak tasarladığımız "Voix-là" programı ile her ay okulumuzda düzenlenen etkinlikleri görsel açıdan zengin, eğlenceli ve yenilikçi bir yolla anlatıyoruz. Lisemizde İtalyan esintileri hissedildi... İtalya ile öğrenci değişim programını (...)
  • Voix-là | Eylül Bülteni| Vol. 9

Yaz tatili arasından sonra Voix-là programı tekrar yayında! Her ayın sonunda farklı öğrencilerin sunuculuğunda programımızı izleyebilirsiniz. 2019-2020 eğitim öğretim yılı için yayın çizgimizi gözden geçirerek her programda okul hayatından önemli bir an ya da (...)
  • Voix-là | Aralık Bülteni| Vol. 11

Basın

Değerlerimiz

Kayıt

Yeni kayıtlar için Sainte Pulchérie Lisesi’ni ziyaret etmeyi ve ayrıntılı bilgi almayı arzu eden aday velilerimiz spkayit@sp.k12.tr adresine e-posta (...)

Kısaca SP

Mezunlarımız