Voix-là

• Voix-là | Şubat Bülteni

Bir video-bülten olarak tasarladığımız "Voix-là" programı ile her ay okulumuzda düzenlenen etkinlikleri görsel açıdan zengin, eğlenceli ve yenilikçi bir yolla anlatıyoruz. İşte Şubat ayı bülteninin konusu: Chandeleur Bayramı (Krep Günü), "Cine-philo" (...)
  • Voix-là | Ocak Bülteni

Bir video-bülten olarak tasarladığımız "Voix-là" programı ile her ay okulumuzda düzenlenen etkinlikleri görsel açıdan zengin, eğlenceli ve yenilikçi bir yolla anlatıyoruz. İşte Ocak ayı bülteninin konusu: Marion Fontenille ile Web Radyo atölyeleri, Guro (...)
  • Voix-là | Aralık Bülteni

Bir video-bülten olarak tasarladığımız "Voix-là" ile her ay okulumuzda düzenlenen etkinlikleri görsel açıdan zengin, eğlenceli ve yenilikçi bir yolla anlatıyoruz. 2019’a sayılı günler kaldı. Peki yeni yıl için sizin hedefleriniz ve beklentileriniz neler? (...)
  • Voix-là | Kasım Bülteni

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin yeni video serisi "Voix-là" geçtiğimiz ay takipçilerine merhaba dedi. Bu yeni video-bültenle, okulumuzda düzenlenen etkinlikleri görsel açıdan zengin, eğlenceli ve yenilikçi bir yolla anlatıyoruz. İşte Kasım ayı (...)
  • Voix-là | Ekim Bülteni

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin yeni video serisi "Voix-là" Ekim ayı itibariyle takipçilerine merhaba diyor. Bu yeni video bültenle, okulumuzda düzenlenen etkinlikleri görsel açıdan zengin, eğlenceli ve yenilikçi bir yolla anlatıyoruz. İyi seyirler! (...)

Focus