Etkinlik videoları: "Focus"

• Focus No22: Ocak

Focus, lisemizde son aylarda hayata geçirilen sosyal dayanışma projelerini konu ediniyor.
  • Focus No23 : Şubat

Focus programımız yeni bölümde Sainte Pulchérie Lisesi’nin 9. sınıf öğrencilerinin Görsel Sanatlar dersleri kapsamında prestijli giyim markası Cacharel ile gerçekleştirdiği işbirliğini ele alıyor.
  • Focus No24 : Mart

Mart ayının gelmesiyle Frankofoni kutlamaları başladı. Bu yıl ki festivalin ana konusu "Duyular ve Edebiyat"tı. Focus programı bizleri festivalin kimi unutulmaz anlarına götürüyor.
  • Focus No21 : Aralık

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 10. sınıf öğrencilerimiz Fransız bir fotoğraf sanatçısıyla tanışma ve onunla resmin grameri üzerine çalışma şansını yakaladı. Selin ve Ferhat Focus’un bu bölümünü, sanatçı Ferrante Ferranti ve büyük başarı elde eden bu projeye (...)
  • Focus No20: Kasım

"Aydın Zihniyetler İçin Kucak Dolusu Kitap" projesiyle kitaplarımız Kırıkkale bölgesinde kendilerine yeni bir yaşam ve yeni raflar buldular. Selin ve Ferhat Focus’un kasım ayı bölümünde bizleri bu yardım projesini yakından tanımaya davet (...)