Yayın tarihi 20 Haziran 2016

Psikoloji Kulübü

Psikoloji Kulübüne katılmak isteyen öğrenciler, işe bir motivasyon mektubu hazırlayıp danışman öğretmene göndererek başlar. Mektuplar değerlendirildikten sonra başvurular arasından uygun görülen adaylar kulübe kabul edilir.

Öğretmen : Egemen TUNAR

Tanımlama:

Üniversitede psikoloji eğitimi almak isteyenler, psikoloji bilimine ilgi duyanlar, kendi intrapsişik yapısını anlamaya çalışanlar, karşısındaki insanı anlamak isteyenler, benliğinin hakikatini arayanlar, kişisel gelişimle ilgili blog hazırlayacak olanlar... Psikoloji Kulübü’ne üye öğrenciler ayda 2 kez bir araya geliyorlar.

Hedefler:

• Psikoloji eğitimi almak isteyenler için güzel bir başlangıç yapmak,
  • Geleceğin psikologları için verimli bir deneyim oluşturmak,
  • Ruhun bileşenlerini tanımak isteyenler için heyecan verici bir yolculuğa çıkmak,
  • Günlük hayatta olup biteni farklı bir bakış ve dil ile değerlendirenler için önemli bir fırsat yakalamak

Uygulamalar:

Psikoloji ekolleri, günümüzde teorik ve pratik psikoloji yaklaşımları, iletişim becerileri, test ve envanterler, üniversitede psikoloji eğitimi, kişilik yapılanmaları... Psikoloji Kulübü her buluşmasında birbirinden farklı konuları üyelerinin de katılımıyla ele alıyor.

Kulübün 2015-2016 öğretim yılında gerçekleştirdiği çalışma programına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Robotik Kulübü

Felsefe Kahvesi Kulübü