Yayın tarihi 13 Şubat 2008

Müzik Kulübü

Tanımlama :

Bu kulüp müziğe ilgi duyan, bir enstrüman çalan veya seslerini kullanmak isteyen öğrencilerden oluşmaktadır.

Hedefler :

• Samimi bir ortamda sanatsal bir faaliyet gerçekleştirmek,
  • Öğrencilerin merakını uyandırmak ve müzik kültürlerini geliştirmek,
  • Sorumluluk alarak çalışmalara katılmak, stres yönetimini öğrenmek : okul ortamındaki bu müzik faaliyetleri çoğu zaman öğrenci için topluluk önünde kendini rahatça ifade edebilme yolunda atılan ilk adımlardır.
  • Bir gruba ait olarak bu grubun içinde varlığını sürdürmek; eğlendirici olmasının yanı sıra müzik, toplumsal ve bireysel bir kimliğin göstergesi, ortak bir buluşma noktasıdır.

Uygulamalar :

Öğrenciler çalışmalarını okulumuzda düzenlenen törenler veya etkinliklerde sergileme olanağını bulurlar, diğer kulüplerle ortak çalışmalar da gerçekleştirirler. Lisemizin kültürel yaşamının içinde yer alarak sanatsal dinamizmin sürdürülmesine destek olurlar. Okul dışında ise festival ve yarışmalara katılarak okulumuzu temsil ederler.

Fransızca MUN Kulübü

Model United Nations