Yayın tarihi 7 Kasım 2014

Blog : MUN Kulübü

Lisemiz MUN Kulübü’nün Faaliyetlerini Vurgulayan Bir Blog

Sainte Pulchérie Lisesi MUN Kulübü’nün faaliyetleri yıldan yıla artmaktadır. Bundan böyle bu blog sayesinde lisemizdeki MUN faaliyetlerine dair gündemi takip edebileceksiniz.

MUN-Sainte Pulchérie Fransızca ve İngilizce Model Birleşmiş Milletler Konferansı’nın çeşitli faaliyetleirni ön plana çıkartan, her şeyden önce MUN’un, öğrencilerimizin katıldığı konferansların, Türkiye ve yurt dışında yaşadıkları birbirinden farklı tecrübelerin ne olduğu hakkında bilgi veren bir blogdur.

Bu blog aynı zamanda her bir kulüp üyesinin delege, elçi, başkan yardımcısı ya da komite başkanı olarak kendi deneyimlerini ifade etme duvarıdır. Gerçekten de öğrencilerimiz, liselerini daha da iyi tanıtmak ve Model Birleşmiş Milletler Konferansları bünyesinde daha da önemli görevlerde bulunmak için kulübün yeni üyelerine tavsiyelerde bulunabilir, daha genç olanların faaliyetlerine bir çerçeve belirleyebilirler.

Başka bir ülkenin diplomatını temsil etmeyi öğretmek, temsil edilen hükumetin fikirlerini ileri sürmeyi bilmek ve bu bunları sizinle paylaşarak bu deneyimin herkes için daha faydalı olmasını sağlamak, özel bir eğitim gerektirmektedir.

Bizleri düzenli olarak takip edebileceğiniz adres: http://munsaintepulcherie.blogspot.com.tr/

Öğrencilerin katıldığı MUN Konferansları’na bir bakış:

Blog: Görsel Sanatlar Dersi

Enerji Dolu Bir Blog : SPor...

Blog : Milföy Kulübü

Blog: "D-Destination français"