Yayın tarihi 4 Eylül 2015

Enerji Dolu Bir Blog : SPor...

Okulumuzda eksikliğini duyduğumuz sporla ilgili blog hazırlandı. Bundan böyle sporseverler Sainte Pulchérie Lisesi’nin spor gündemini bu blogda bulabilecekler.

Spor, liseli gençlerin, geleceğin yetişkinleri olarak kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyan en önemli öğelerden biridir. Sosyalleşme, kaynaşma, karşılıklı saygı gibi kazanımların ötesinde, bireyler sportif faaliyetler aracılığı ile fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimlerini en ileri düzeye taşıma olanağını bulurlar. Sainte Pulchérie Lisesi sporu misyon edinmiştir ve öğrencilerini spor kulüplerinde yer alarak, sportif buluşmalara ve okul gezilerine katılmaya teşvik eder.

Maç fotoğrafları, klasmanlar, sportif takvim, Sainte Pulchérie Lisesi’nde okuyan profesyonel sporculara dair gündem, festivaller, kulüp etkinlikleri... Tüm bu etkinlikleri öğrencilere, velilere, öğretmenlere ve tüm sporculara hitap eden blogumuzdan takip edebilirsiniz.

Spor tutkunuzu paylaşmak için buraya tıklayın.

Blog: Görsel Sanatlar Dersi

Blog : MUN Kulübü