Yayın tarihi 9 Mayıs 2013

Blog : Milföy Kulübü

Öğrencİ Çalışmaları

Milföy Kulübü, Milföy Dergisi’nden de önce öğrencilerin makalelerini bloglarında sizlerle paylaşıyor.

Öğrenciler yazıkları makaleler biter bitmez, makalelerini Milföy Dergisi’nde yayınlanmasını beklemeksizin bütün okulla paylaşmayı yürekten istiyorlar.

Öğrencilerin fikirlerinin ürünü bu makalelerin her birine dergide yer veremeyeceğimizden ötürü, onları bu blogda öne çıkarmanın önemli olduğunu düşünüyoruz.

Blogda lise hayatına dair makalelerin yanı sıra, konu sınırlaması olmaksızın yazılmış makaleler de yer alıyor.

Kulüp tarafından geçtiğimiz yıl yazılan ve güncelliğini koruyan makaleler de burada yayınlanacak.

Milföy Blogu’na hoşgeldin diyor ve Milföy Kulübü olarak, öğrencilerin yayınlarıyla ilgili geri dönüşlerinizi bekliyoruz.

Bloga ulaşmak için buraya tıklayın.

Blog: Görsel Sanatlar Dersi

Blog : MUN Kulübü

Lisemiz MUN Kulübü’nün Faaliyetlerini Vurgulayan Bir Blog

Enerji Dolu Bir Blog : SPor...

Blog: "D-Destination français"

Salı, Felsefe!

Harry Potter’dan Esinlenen Okuma Komitesi Öğrencileri: inSPirés!

Focus No22: Ocak

Focus No21 : Aralık

Hour of code (Kodlama Saati)

Focus No20: Kasım