Yayın tarihi 11 Ekim 2013

Blog: Görsel Sanatlar Dersi

Öğrencİ Çalışmaları

Görsel sanatlar dersi blogu 9,10, 11 ve 12. sınıfların tamamına hitap etmektedir. Sanat derslerine katkıda bulunmakta ve öğrencilere, bilgiler, referanslar ve dersle ilgili resimler sunmakta ve öğrencilerin sanat eserinin yıl süresince ilerleyişini takip etmelerine yardımcı olmaktadır.

Görsel sanatlar dersi blogu farklı seviyelere göre (9,10,11 ve 12) düzenlenmiştir ve görsel sanatlar dersinde işlenen konuları zenginleştirmeyi amaçlamaktadır.

Blogda, konularla doğrudan bağlantılı ve derslerde öğrenilen ya da uygulananları tamamlamanıza yardımcı olacak bir dizi ikonografi (imge, çizim, resim, video...) bulabilirsiniz. Bunların yanı sıra, sınıflar ve konular doğrultusunda ders özetleri de yer almaktadır.

Bu blog, öğrencilerin düzenli olarak bütün bir yıl boyunca öğrendiklerini ölçmeleri ve sanat dersiyle ilgili kazanımlarını tamamlamaları için hazırlanmıştır.

Ayrıca, temel kavramların tekrar edildiği bir alan görevi görecektir.

Blog : MUN Kulübü

Lisemiz MUN Kulübü’nün Faaliyetlerini Vurgulayan Bir Blog

Enerji Dolu Bir Blog : SPor...

Blog : Milföy Kulübü

Blog: "D-Destination français"

Focus No26 : Mayıs

Büyükler ve Küçükler Üzerlerine Düşeni Yaptılar!

Bu yıl da büyükler ve küçükler güzel bir ortak bir hikaye etrafında bir araya geldiler

Matematik Günü

Salı, Felsefe!

Harry Potter’dan Esinlenen Okuma Komitesi Öğrencileri: inSPirés!

Focus No22: Ocak