Yayın tarihi 3 Temmuz 2013

Blog: "D-Destination français"

2011-2012 Eğitim-öğretim yılında, hazırlık sınıflarından D şubesi öğrencileri Fransa, Fransızca ve Frankofoni temalı bir blog yayınlamaya başladılar.

Bu blog, 8-9 ay süren Fransızca eğitimlerinin sonunda, gerek tema seçimi, gerek makalelerin redaksiyonu, gerekse kullanılan illüstrasyonların seçimine varana kadar, sınıfın yarı bağımsız bir şekilde yürüttüğü bir öğrenci çalışmasıdır. Blogun adı, alt bölümleri ve makaleleri de öğrenciler tarafından belirlenmiştir. Bu süreçte karşılaşılan en büyük zorluk, her bir başlık için D harfiyle başlayan bir sözcük bulmaktan kaynaklıdır. Hazırlık sınıfı projesi "D-estination français", Fransızca öğretmeni M.Julian ile bilgisayar öğretmeni M.Stephane tarafından yönetilmiştir.

Bu blogu ziyaret etmek için, buraya tıklayın.

Blog : MUN Kulübü

Lisemiz MUN Kulübü’nün Faaliyetlerini Vurgulayan Bir Blog

Enerji Dolu Bir Blog : SPor...

Blog : Milföy Kulübü