• Blog : MUN Kulübü

Sainte Pulchérie Lisesi MUN Kulübü’nün faaliyetleri yıldan yıla artmaktadır. Bundan böyle bu blog sayesinde lisemizdeki MUN faaliyetlerine dair gündemi takip edebileceksiniz. MUN-Sainte Pulchérie Fransızca ve İngilizce Model Birleşmiş Milletler (...)
  • Enerji Dolu Bir Blog : SPor...

Okulumuzda eksikliğini duyduğumuz sporla ilgili blog hazırlandı. Bundan böyle sporseverler Sainte Pulchérie Lisesi’nin spor gündemini bu blogda bulabilecekler. Spor, liseli gençlerin, geleceğin yetişkinleri olarak kendilerini geliştirmelerine olanak (...)
  • Blog: Görsel Sanatlar Dersi

Görsel sanatlar dersi blogu 9,10, 11 ve 12. sınıfların tamamına hitap etmektedir. Sanat derslerine katkıda bulunmakta ve öğrencilere, bilgiler, referanslar ve dersle ilgili resimler sunmakta ve öğrencilerin sanat eserinin yıl süresince ilerleyişini takip (...)
  • Blog : Milföy Kulübü

Milföy Kulübü, Milföy Dergisi’nden de önce öğrencilerin makalelerini bloglarında sizlerle paylaşıyor. Öğrenciler yazıkları makaleler biter bitmez, makalelerini Milföy Dergisi’nde yayınlanmasını beklemeksizin bütün okulla paylaşmayı yürekten istiyorlar. (...)
  • Blog: "D-Destination français"

2011-2012 Eğitim-öğretim yılında, hazırlık sınıflarından D şubesi öğrencileri Fransa, Fransızca ve Frankofoni temalı bir blog yayınlamaya başladılar. Bu blog, 8-9 ay süren Fransızca eğitimlerinin sonunda, gerek tema seçimi, gerek makalelerin redaksiyonu, (...)

Etkinlik videoları: "Focus"

Eğitsel

Lise’de Spor

Spor, liseli gençlerin, geleceğin yetişkinleri olarak kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyan en önemli öğelerden biridir. Sosyalleşme, kaynaşma, (...)

Okul Gezileri

Öğrencilerin Instagram’ı: SPresse