• Blog : MUN Kulübü

Sainte Pulchérie Lisesi MUN Kulübü’nün faaliyetleri yıldan yıla artmaktadır. Bundan böyle bu blog sayesinde lisemizdeki MUN faaliyetlerine dair gündemi takip edebileceksiniz. MUN-Sainte Pulchérie Fransızca ve İngilizce Model Birleşmiş Milletler (...)
  • Enerji Dolu Bir Blog : SPor...

Okulumuzda eksikliğini duyduğumuz sporla ilgili blog hazırlandı. Bundan böyle sporseverler Sainte Pulchérie Lisesi’nin spor gündemini bu blogda bulabilecekler. Spor, liseli gençlerin, geleceğin yetişkinleri olarak kendilerini geliştirmelerine olanak (...)
  • Blog : Milföy Kulübü

Milföy Kulübü, Milföy Dergisi’nden de önce öğrencilerin makalelerini bloglarında sizlerle paylaşıyor. Öğrenciler yazıkları makaleler biter bitmez, makalelerini Milföy Dergisi’nde yayınlanmasını beklemeksizin bütün okulla paylaşmayı yürekten istiyorlar. (...)
  • Blog: "D-Destination français"

2011-2012 Eğitim-öğretim yılında, hazırlık sınıflarından D şubesi öğrencileri Fransa, Fransızca ve Frankofoni temalı bir blog yayınlamaya başladılar. Bu blog, 8-9 ay süren Fransızca eğitimlerinin sonunda, gerek tema seçimi, gerek makalelerin redaksiyonu, (...)

Etkinlik videoları: "Focus"

Eğitsel

Lise’de Spor

Spor, liseli gençlerin, geleceğin yetişkinleri olarak kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyan en önemli öğelerden biridir. Sosyalleşme, kaynaşma, (...)

Okul Gezileri

Öğrencilerin Instagram’ı: SPresse