Videolarla SP

• Sainte Pulchérie Lisesi Tanıtım Filmi

Sayın Veli Adaylarımız, Sainte Pulchérie Lisesi’nin tanıtım filmini keşfedebilirsiniz! Sainte Pulchérie, 1846 yılından bu yana gençlerin okul ihtiyacını karşılamakta, dayanışma, bilgi aktarımı, özgürlüğe saygı, yardımseverlik ve kişisel gelişim gibi insani (...)
  • Hazırlık Sınıfı Öğretmen ve Öğrencileri Anlatıyor...

Sainte Pulchérie Lisesi hazırlık sınıfı öğretmen ve öğrencilerini videolarla keşfedin! Sayın veli ve öğrenci adaylarımız, Sainte Pulchérie Lisesi hazırlık sınıfı öğretmenleriyle ders içeriklerini, hazırlık sınıfındaki projeleri, gezileri, etkinlikleri (...)
  • Proje Tabanlı Eğitim Nedir?

Aşağıdaki videolarda bu ders yılı boyunca Sainte Pulchérie Lisesi’nde düzenlenmiş zengin etkinlik yelpazesini bulabilirsiniz. Öğrencilerimizin de katılımıyla öğretmenler tarafından anlatılan proje tabanlı öğrenimin esaslarını (...)
  • Edtech Videosu

EdTech yani "Educational Technology", eğitimde yeni teknolojiler anlamına gelmektedir. Sainte Pulchérie Lisesi eğitim kadrosunun önceliği bilişim teknolojilerinin eğitime entegrasyonudur. Okulumuzun "1:1 laptop" programı hakkında hazırlanan videoyu (...)
  • Bizlerden Sizlere