Videolarla SP

• Sainte Pulchérie Lisesi Tanıtım Filmi

Eğitim tıpkı bahçıvanlık gibi sabır, dikkat, önsezi gerektirir : eğitimciler ve aileler bahçelerinin yeşermesini memnuniyetle izlemeye geçmeden evvel, iyi tohumlar ekmeli, büyümekte olan bitkiye bir anlam kazandırmalı, onu korumalı ve güvenle meyveleri (...)
  • Hazırlık Sınıfı Öğretmen ve Öğrencileri Anlatıyor...

Sainte Pulchérie Lisesi hazırlık sınıfı öğretmen ve öğrencilerini videolarla keşfedin! Sayın veli ve öğrenci adaylarımız, Sainte Pulchérie Lisesi hazırlık sınıfı öğretmenleriyle ders içeriklerini, hazırlık sınıfındaki projeleri, gezileri, etkinlikleri (...)
  • Bizlerden Sizlere

Yakında mezun edeceğimiz veya hali hazırda üniversitede okuyan üç öğrencimiz Sainte Pulchérie Lisesi’den bahsediyor ve birer "Sainte Pulchérie’li" olarak tecrübelerini paylaşıyorlar. Öğrencilerimiz; Berk, Çisel ve Müge. Berk profesyonel kariyeri için ilk (...)
  • Proje Tabanlı Eğitim Nedir?

Aşağıdaki videolarda bu ders yılı boyunca Sainte Pulchérie Lisesi’nde düzenlenmiş zengin etkinlik yelpazesini bulabilirsiniz. Öğrencilerimizin de katılımıyla öğretmenler tarafından anlatılan proje tabanlı öğrenimin esaslarını (...)
  • Eğitimde Yeni Teknolojiler Nasıl Kullanılıyor?

EdTech yani "Educational Technology", eğitimde yeni teknolojiler anlamına gelmektedir. Sainte Pulchérie Lisesi eğitim kadrosunun önceliği bilişim teknolojilerinin eğitime entegrasyonudur. Okulumuzun "1:1 laptop" programı hakkında hazırlanan videoyu (...)

"FrancEducation" Unvanı

172 Yıllık Tarih

Basın Odası