Okul Aile Birliği

• Etkinliklerimiz ve Toplantılarımız

2016 - 2017 eğitim ve öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 21 Kasım 2017 Salı günü saat 15.30’da yapılacaktır. Tüm üyelerimiz ve velilerimiz davetlidir. Gündem: 1) Açılış Konuşması Geçici Başkanlık Divanı Seçimi 2) Yönetim Kurulu (...)
  • 2016-2017 Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Üyeleri

Yönetim Kurulu Asil Üyeler Başkan Lütfiye GÜRKAN Başkan Yardımcısı Asuman SÜRMEN Sayman Melike EMİR TAN Sekreter Şöhret TOPALAK Yedek Üyeler Dilek YUMRUTAŞ Didem DURU Serap GÜNAYDIN Tomris GÜR KARA Nuran BEŞİK BEKTAŞ Galip YETİMOĞLU Sevim (...)
  • Okul Aile Birliğinin İyi Dilekleri

Okul Aile Birliğimizin Değerli Üyeleri, Sevgili velilerimiz, Okul Aile Birliğinin görevi, okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ile okul arasında iletişimi ve işbirliğini sağlamak, eğitim ve öğretimi geliştirici faaliyetleri (...)

"FrancEducation" Unvanı

171 Yıllık Tarih

Basın Odası

Değerlerimiz

Kayıt

Yeni kayıtlar için Sainte Pulchérie Lisesi’ni ziyaret etmeyi ve ayrıntılı bilgi almayı arzu eden aday velilerimiz spkayit@sp.k12.tr adresine e-posta (...)

Kısaca Sainte Pulchérie Lisesi

Lise Tanıtım Broşürü