Okul Aile Birliği

• Etkinliklerimiz ve Toplantılarımız

Okul Aile Birliği aylık toplantısı 12/11/ 2019 Salı günü saat 13.00’de yapılacaktır. Velilerimiz davetlidir. 31/10/2019 Perşembe günü Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı yapılmış, buna göre : Açılış, saygı duruşu, Yoklama yapılmış, Md. Yard.’nın (...)
  • 2019-2020 Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Üyeleri

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Hafise BOZER Nil BÖLÜKBAŞI Sevgi ALBAŞ Hale ÖNAL Ahu SAYGILI Yedek Üyeler Belkıs TUNCAY Işıl İPER Bengi GÜNEŞ Nilay ERİŞ Oya KOÇER Tabii Üyeler Okul Müdürü Alexandre ABELLAN Türk Müdür Baş Yardımcısı Mina AKCEN (...)
  • Okul Aile Birliğinin İyi Dilekleri

Okul Aile Birliğimizin Değerli Üyeleri, Sevgili velilerimiz, Okul Aile Birliğinin görevi, okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ile okul arasında iletişimi ve işbirliğini sağlamak, eğitim ve öğretimi geliştirici faaliyetleri (...)

"FrancEducation" Unvanı

173 Yıllık Tarih

Basın Odası

Biz de Instagram’dayız!

Değerlerimiz

Kayıt

Yeni kayıtlar için Sainte Pulchérie Lisesi’ni ziyaret etmeyi ve ayrıntılı bilgi almayı arzu eden aday velilerimiz spkayit@sp.k12.tr adresine e-posta (...)

Kısaca Sainte Pulchérie Lisesi

Lise Tanıtım Broşürü