Okul Aile Birliği

• Etkinliklerimiz ve Toplantılarımız

2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği’nin ilk toplantısı 8 Kasım 2018 Perşembe günü saat 12.30’da yapılacaktır. Velilerimizin katılımı rica olunur. Gündem : 1) Yoklama ve açılış 2) Yönetim Kurulunun görev dağılımı 3) Bir sonraki toplantı tarihinin (...)
  • 2018-2019 Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Üyeleri

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Asuman SÜRMEN Figen ŞEN İnci KARAHAN Nesrin POLAT Yedek Üyeler Nüket DOKUZ Senem DİLBER Serap GÜNAYDIN Ayşin BAŞKIR Nazan ÖĞREDEN Talin TELCİYAN Tabii Üyeler Okul Müdürü Alexandre ABELLAN Türk Müdür Baş (...)
  • Okul Aile Birliğinin İyi Dilekleri

Okul Aile Birliğimizin Değerli Üyeleri, Sevgili velilerimiz, Okul Aile Birliğinin görevi, okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ile okul arasında iletişimi ve işbirliğini sağlamak, eğitim ve öğretimi geliştirici faaliyetleri (...)

"FrancEducation" Unvanı

172 Yıllık Tarih

Basın Odası

Değerlerimiz

Kayıt

Yeni kayıtlar için Sainte Pulchérie Lisesi’ni ziyaret etmeyi ve ayrıntılı bilgi almayı arzu eden aday velilerimiz spkayit@sp.k12.tr adresine e-posta (...)

Kısaca Sainte Pulchérie Lisesi

Lise Tanıtım Broşürü