Okul Aile Birliği

• Etkinliklerimiz ve Toplantılarımız

Okul Aile Birliği aylık toplantısı 10 Mayıs 2019 Cuma günü saat 12.00’da yapılacaktır. Velilerimiz davetlidir. Gündem : 1) Yoklama ve açılış 2) Bir sonraki toplantı tarihinin tespiti 3) 12. sınıfların diploma töreni organizasyonuna yardım için ön çalışma 4) (...)
  • 2018-2019 Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Üyeleri

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Asuman SÜRMEN Figen ŞEN İnci KARAHAN Nesrin POLAT Yedek Üyeler Nüket DOKUZ Senem DİLBER Serap GÜNAYDIN Ayşin BAŞKIR Nazan ÖĞREDEN Talin TELCİYAN Tabii Üyeler Okul Müdürü Alexandre ABELLAN Türk Müdür Baş (...)
  • Okul Aile Birliğinin İyi Dilekleri

Okul Aile Birliğimizin Değerli Üyeleri, Sevgili velilerimiz, Okul Aile Birliğinin görevi, okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ile okul arasında iletişimi ve işbirliğini sağlamak, eğitim ve öğretimi geliştirici faaliyetleri (...)

"FrancEducation" Unvanı

173 Yıllık Tarih

Basın Odası

Biz de Instagram’dayız!

Değerlerimiz

Kayıt

Yeni kayıtlar için Sainte Pulchérie Lisesi’ni ziyaret etmeyi ve ayrıntılı bilgi almayı arzu eden aday velilerimiz spkayit@sp.k12.tr adresine e-posta (...)

Kısaca Sainte Pulchérie Lisesi

Lise Tanıtım Broşürü