Mezunlarımızın Başarıları

Öğrencilerimiz Sainte Pulchérie Lisesi’nden mezun olduktan sonra yurt içi ve yurt dışında seçkin üniversitelere yerleşmektedirler. Bu bölümde öğrencilerimizin her yıl hangi üniversitelere kabul edildiklerini bulabilirsiniz.

• Sainte Pulchérie’den Dünya Üniversitelerine

12. Sınıf öğrencilerimiz başvuru yaptıkları üniversitelerden güzel haberler almaya devam ediyor. Fransız üniversitelerinin kabullerinin ardından, diğer ülkelerin prestijli üniversiteleri de öğrencilerimize "hoşgeldiniz" demeye başladılar... Son sınıf (...)
  • 2018 Mezunlarımız Artık Üniversiteli!

Mezuniyet pastalarını daha dünmüş gibi birlikte kestiğimiz mezunlarımız, dünyanın dört bir tarafına dağılarak üniversite eğitimlerine başladılar. 90 Sainte Pulchérie’linin hepsi artık birer üniversite öğrencisi! Gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki (...)
  • Fransa’daki Üniversitelere Kabuller

Fransa’daki üniversitelere başvuran 12. sınıf öğrencilerimizin kabul dosyaları gelmeye başlamıştır. Liste, yeni kabul bilgisi alındığında güncellenmektedir. KABUL EDİLEN ÖĞRENCİ SAYISIÜNİVERSİTEBÖLÜM 1 LYON TIP 1 BORDEAUX TIP 1 BORDEAUX MİMARLIK 1 (...)
  • 2018 ÖSYS Yerleştirme Sonuçları