Mezunlarımızın Başarıları

Öğrencilerimiz Sainte Pulchérie Lisesi’nden mezun olduktan sonra yurt içi ve yurt dışında seçkin üniversitelere yerleşmektedirler. Bu bölümde öğrencilerimizin her yıl hangi üniversitelere kabul edildiklerini bulabilirsiniz.

• Galatasaray Üniversitesi İç Sınav Sonuçları

Sainte Pulchérie Lisesi öğrencileri Galatasaray Üniversitesi iç sınavında bu yıl da başarılı sonuçlar elde ettiler! 2019 Galatasaray Üniversitesi iç sınavına giren 31 öğrencimizden 10 asil ve 1 yedek olmak üzere toplam 11 öğrencimiz Galatasaray Üniversitesi’ne (...)
  • Fransa’daki Üniversitelere Kabuller

Fransa’daki üniversitelere başvuran 12. sınıf öğrencilerimizin kabul dosyaları gelmeye başlamıştır. Liste, yeni kabul bilgisi alındığında güncellenmektedir.* KABUL ALAN ÖĞRENCİ SAYISIKABUL ALINAN ÜNİVERSİTELERBÖLÜMLER 2 Paris Sorbonne Üniversitesi Lyon (...)