Mezunlarımızın Başarıları

Öğrencilerimiz Sainte Pulchérie Lisesi’nden mezun olduktan sonra yurt içi ve yurt dışında seçkin üniversitelere yerleşmektedirler. Bu bölümde öğrencilerimizin her yıl hangi üniversitelere kabul edildiklerini bulabilirsiniz.

• Fransa’daki Üniversitelere Kabuller

Fransa’daki üniversitelere başvuran 12. sınıf öğrencilerimizin kabul dosyaları gelmeye başlamıştır. Liste, yeni kabul bilgisi alındığında güncellenmektedir. KABUL EDİLEN ÖĞRENCİ SAYISIÜNİVERSİTEBÖLÜM 1 LYON TIP 1 BORDEAUX TIP 1 BORDEAUX MİMARLIK 1 (...)
  • Tiyatroda Çok Güzel Bir Başarı

Öğrencimiz Ege Erkan, 750 adayın katıldığı ve içinden sadece 11 kişinin başarılı olduğu son derece seçici yetenek sınavlarının ardından, "İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı" Tiyatro Bölümü’nü kazanmıştır. Ege, daha 10. sınıftayken, şimdiki Okul Müdürümüz (...)