Mezunlar Derneği

SP’liler Derneği...

• SP’Liler Derneği

Sainte Pulchérie okulunun kuruluşunun 170. yıldönümünde, bu çatı altında eğitim ve öğretim görmüş olan eski öğrencilerin ve arkadaşların birbirleriyle buluşması, değişik fırsatlarla yeniden birlikte olmasını sağlamak ve silinmez öğrencilik anılarını (...)
  • Tüzük

Tüzüğene ekte yer alan dosyadan ulaşabilirsiniz.
  • 2016 - Yönetim Kurulu

Sainte Pulchérie’liler Derneği Yönetim Kurulu Dernek Başkanı Çiğdem ERKOÇ Başkan Yardımcısı Mina Kansu Sayman Deniz Oral Genel Sekreter Reyhan Özlü Üye Marie Reine Çorakçı Üye Anda E. Ak Üye Sena Çulhacı Yedek Üye Ömer Çağatay Yedek Üye Özlem (...)

Mezunlar

Mezunlarımızın Başarıları