Kayıt

Yeni kayıtlar için Sainte Pulchérie Lisesi’ni ziyaret etmeyi ve ayrıntılı bilgi almayı arzu eden aday velilerimiz spkayit@sp.k12.tr adresine e-posta göndererek randevu alabilirler.

Kantin: Ansamble catering&services

Üniforma: Çağdaş Tekstil

Servis: Gürsel Turizm

• "Sainte Pulchérie’de Dört Mevsim" Videosu

Sainte Pulchérie Lisesi öğrencilerinin bir eğitim ve öğretim yılına sığdırabildiği tüm heyecanlar, sevinçler, emekler, paylaşımlar... Okulun açıldığı ilk günden karnelerin dağıtıldığı son güne dek, tüm bir eğitim yılını özetleyen, Sainte Pulchérie’yi bir solukta (...)
  • Kayıt Yenileme 2018-2019

Sayın Velimiz, Okulumuz ile Akbank arasında yapılan kredili sistem protokolu uyarınca 2018-2019 Öğretim Yılı öğrenci ücretleri Akbank Beyoğlu Şubesi tarafından tahsil edilecektir. Banka ile yapılan anlaşmaya göre banka velilerimizden hesap işletim ücretini (...)
  • Puan İstatistikleri

Aşağıdaki tabloda Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin son 5 yıldaki puan ve kontenjan bilgilerini bulabilirsiniz. SeneKontenjanAçılış PuanıKapanış PuanıEn Yüksek PuanEn Düşük Puan 2018 (500 tam puan) 92 390.0000 383.0000 426.0005 383.1409 (...)
  • Okul Servisleri

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, öğrenci taşımacılığında önceliği güven ve kaliteye veren Tursan Ulaşım Hizmetleri ile çalışmaktadır.
  • Kafeterya

Fransa’ da 1978 yılında kurulan Ansamble sağlıklı, taze ve dengeli bir gıda rejimi sunmak adına hijyen, kalite ve güvenilir gıda prosedürlerini standart hale getirmiş uluslararası bir firmadır.
  • Arşiv

Geçmiş yıllara ait kayıtlarla ilgili tüm konulara arşiv bölümümüzden ulaşabilirsiniz. Bu bölümde:

"FrancEducation" Unvanı

172 Yıllık Tarih