Kayıt

Yeni kayıtlar için Sainte Pulchérie Lisesi’ni ziyaret etmeyi ve ayrıntılı bilgi almayı arzu eden aday velilerimiz spkayit@sp.k12.tr adresine e-posta göndererek randevu alabilirler.

Kantin: Ansamble catering&services

Servis: Tursan

Çağdaş Tekstil: 0212 240 69 84 Adres: Cumhuriyet Cad. No:183 Kat:2 Arzu Apt. Harbiye

• 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Kayıtları İçin Ön Bilgi Formu

Sainte Pulchérie Lisesi’ni daha yakından tanımak, eğitim sistemiyle ilgili bilgi almak ve sorularınıza yanıt bulmak için bizlerle iletişimde kalın... 2018-2019 kayıt döneminde Sainte Pulchérie Lisesi’nin tanıtım ve bilgilendirme toplantılarının ve okul (...)
  • Okul Servisleri

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, öğrenci taşımacılığında önceliği güven ve kaliteye veren Tursan Ulaşım Hizmetleri ile çalışmaktadır.
  • Kafeterya

Fransa’ da 1978 yılında kurulan Ansamble sağlıklı, taze ve dengeli bir gıda rejimi sunmak adına hijyen, kalite ve güvenilir gıda prosedürlerini standart hale getirmiş uluslararası bir firmadır.
  • Arşiv

Geçmiş yıllara ait kayıtlarla ilgili tüm konulara arşiv bölümümüzden ulaşabilirsiniz. Bu bölümde:

"FrancEducation" Unvanı

172 Yıllık Tarih