Kayıt

Yeni kayıtlar için Sainte Pulchérie Lisesi’ni ziyaret etmeyi ve ayrıntılı bilgi almayı arzu eden aday velilerimiz spkayit@sp.k12.tr adresine e-posta göndererek randevu alabilirler.

Kantin: Ansamble catering&services

Servis: Tursan

Üniforma: Çağdaş Tekstil: 0212 240 69 84

• Okul Tanıtımı ve Bilgilendirme Toplantıları

Tanıtım ve bilgilendirme toplantımıza ve ardından yapılacak okul turumuza katılım için kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Katılımcı sayısı sınırlı tutulmaktadır. Tanıtım ve bilgilendirme toplantılarımıza randevu almak için buraya tıklayın. Öğrencinin tahmini Teog (...)
  • Yeni Kayıt Ücreti

Sayın Velimiz, Okulumuz ile Akbank arasında yapılan kredili sistem protokolu uyarınca 2017-2018 Öğretim Yılı öğrenci ücretleri Akbank Beyoğlu Şubesi tarafından tahsil edilecektir. Banka ile yapılan anlaşmaya göre banka velilerimizden hesap işletim ücretini (...)
  • Sainte Pulchérie’den Fransa Üniversitelerine!

• Sainte Pulchérie’den Dünya Üniversitelerine!

• Kayıt Yenileme 2017-2018

• "Sainte Pulchérie’de Dört Mevsim" Videosu

Sainte Pulchérie Lisesi öğrencilerinin bir eğitim ve öğretim yılına sığdırabildiği tüm heyecanlar, sevinçler, emekler, paylaşımlar... Okulun açıldığı ilk günden karnelerin dağıtıldığı son güne dek, tüm bir eğitim yılını özetleyen, Sainte Pulchérie’yi bir solukta (...)
  • Kayıtlara Sosyal Medya Hesaplarımızdan Ulaşabilirsiniz!

Artık kayıtlarla ilgili gelişmeleri Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Kayıt döneminde puanlarımız ile ilgili gelişmeleri, önemli tarihleri ve kontenjanları güncel olarak takip edebilir ayrıca Sainte Pulchérie Lisesi’ni (...)
  • 2016-2017 Ön Kayıt ve Kayıt Tablosu

Ön kayıt ve kesin kayıt dönemleri ile ilgili tabloyu aşağıda bulabilirsiniz. Tarih Kontenjan Ön kayıtYeni kayıtToplam KayıtAçık kontenjanEn yüksek puan En düşük puan Taban puan 27-30 Haziran ön kayıt 92 483 - - - (...)
  • 2016-2017 Kesin Kayıt Listesi

2016-2017 Kayıt olan öğrencilerin listesi Adı Soyadı Puanı 1 * Baran ŞEK 890.0000 2 * Selin (...)
  • 2015-2016 : Başarılarla Dolu Bir Dönem!

Projeler, not ortalaması hesaplamaları, testler, deneme sınavları, takviye programları, yurt dışı başvuru dosyaları, dil yeterlilik sınavları.... Sainte Pulchérie Lisesi öğrencileri yoğun geçen bir dönemin ardından gelen birbirinde güzel haberlerle üniversite (...)
  • Neden Sainte Pulchérie Lisesi’ni Seçiyorum?

1 - Veli-Okul İletişimi Hazırlık sınıfları 4 şube olup, toplam öğrenci kontenjanı 92 olarak belirlenmiştir. Sınıflarımızın mevcudu yaklaşık 23 kişidir. Okul genel mevcudumuz ortalama 450 öğrencidir. Öğrenci sayımızın çok yüksek olmaması, bireysel iletişim ve (...)
  • Fransa’daki Üniversitelere Kabuller

Fransa’daki üniversitelere başvuran öğrencilerimizin kabulleri gelmeye başlamıştır.
  • Okul Servisleri

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, öğrenci taşımacılığında önceliği güven ve kaliteye veren Tursan Ulaşım Hizmetleri ile çalışmaktadır.
  • TEOG Puanı Hesaplama

Özel Fransız Liselerinin Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü onaylı Kurum Yönetmeliğine göre, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda lise hazırlık sınıflarına kayıt hakkı için öğrencinin puanının nasıl hesaplanacağı aşağıda (...)
  • Kafeterya

Fransa’ da 1978 yılında kurulan Ansamble sağlıklı, taze ve dengeli bir gıda rejimi sunmak adına hijyen, kalite ve güvenilir gıda prosedürlerini standart hale getirmiş uluslararası bir firmadır.
  • Edtech Videosu

EdTech yani "Educational Technology", eğitimde yeni teknolojiler anlamına gelmektedir. Sainte Pulchérie Lisesi eğitim kadrosunun önceliği bilişim teknolojilerinin eğitime entegrasyonudur. Okulumuzun "1:1 laptop" programı hakkında hazırlanan videoyu (...)
  • Videolarla Hazırlık Sınıfı Öğretmen ve Öğrencileri!

Sainte Pulchérie Lisesi hazırlık sınıfı öğretmen ve öğrencilerini videolarla keşfedin!
  • Arşiv

Geçmiş yıllara ait kayıtlarla ilgili tüm konulara arşiv bölümümüzden ulaşabilirsiniz. Bu bölümde:

"FrancEducation" Unvanı

170 Yıllık Tarih