Kayıt

Taban Puan : 445.000

Yeni kayıtlar için Sainte Pulchérie Lisesi’ni ziyaret etmeyi ve ayrıntılı bilgi almayı arzu eden aday velilerimiz spkayit@sp.k12.tr adresine e-posta göndererek randevu alabilirler.

Kantin: Ansamble catering&services

Üniforma: Çağdaş Tekstil

Servis: Gürsel Turizm

• Yeni Kayıt Ücreti 2019-2020

Sayın Velimiz, Okulumuz ile Akbank arasında yapılan kredili sistem protokolu uyarınca 2019-2020 Öğretim Yılı öğrenci ücretleri Akbank Beyoğlu Şubesi tarafından tahsil edilecektir. Banka ile yapılan anlaşmaya göre banka velilerimizden hesap işletim ücretini (...)
  • Kayıt Yenileme 2019-2020

• "Sainte Pulchérie’de Dört Mevsim" Videosu

Sainte Pulchérie Lisesi öğrencilerinin bir eğitim ve öğretim yılına sığdırabildiği tüm heyecanlar, sevinçler, emekler, paylaşımlar... Okulun açıldığı ilk günden karnelerin dağıtıldığı son güne dek, tüm bir eğitim yılını özetleyen, Sainte Pulchérie’yi bir solukta (...)
  • Okul Servisleri

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, öğrenci taşımacılığında önceliği güven ve kaliteye veren Tursan Ulaşım Hizmetleri ile çalışmaktadır.
  • Kafeterya

Fransa’ da 1978 yılında kurulan Ansamble sağlıklı, taze ve dengeli bir gıda rejimi sunmak adına hijyen, kalite ve güvenilir gıda prosedürlerini standart hale getirmiş uluslararası bir firmadır.
  • Arşiv

Geçmiş yıllara ait kayıtlarla ilgili tüm konulara arşiv bölümümüzden ulaşabilirsiniz. Bu bölümde:

"FrancEducation" Unvanı

173 Yıllık Tarih