Kayıt

Yeni kayıtlar için Sainte Pulchérie Lisesi’ni ziyaret etmeyi ve ayrıntılı bilgi almayı arzu eden aday velilerimiz spkayit@sp.k12.tr adresine e-posta göndererek randevu alabilirler.

Kantin: Ansamble catering&services

Üniforma: Çağdaş Tekstil

• Okul Tanıtımı ve Bilgilendirme Toplantıları

Tanıtım ve bilgilendirme toplantımıza ve ardından yapılacak okul turumuza katılım için kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Katılımcı sayısı sınırlı tutulmaktadır. Tanıtım ve bilgilendirme toplantılarımıza randevu almak için buraya tıklayın. Kayıtlarla ilgili diğer (...)
  • Frankofon Ortaöğretim* Mezunlarının Yeterlilik Sınavı

Kurum yönetmeliğinin ilgili maddesi gereğince 2018-2019 ders yılında 9. sınıflarımıza Fransızca Yeterlilik sınavı ve Hazırlık Türk Dili ve Edebiyatı Yeterlilik sınavı (yazılı/sözlü) ile 10 kişilik kontenjan dahilince öğrenci alınacaktır. Yeterlilik sınavında (...)
  • 2018-2019 Kayıt Kabul İşlemleri Duyurusu

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nde 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı öğrenci kayıt kabul işlemleri, öğrencilerin Milli Eğitim Bakanlığınca 8. sınıf öğrencilerine yönelik 2 Haziran 2018 tarihinde yapılacak merkezi sınav sistemi LGS’de (Liselere Giriş Sınavı) (...)
  • Yeni Kayıt Ücreti

Sayın Velimiz, Okulumuz ile Akbank arasında yapılan kredili sistem protokolu uyarınca 2018-2019 Öğretim Yılı öğrenci ücretleri Akbank Beyoğlu Şubesi tarafından tahsil edilecektir. Banka ile yapılan anlaşmaya göre banka velilerimizden hesap işletim ücretini (...)
  • Kayıt Yenileme 2018-2019

• "Sainte Pulchérie’de Dört Mevsim" Videosu

Sainte Pulchérie Lisesi öğrencilerinin bir eğitim ve öğretim yılına sığdırabildiği tüm heyecanlar, sevinçler, emekler, paylaşımlar... Okulun açıldığı ilk günden karnelerin dağıtıldığı son güne dek, tüm bir eğitim yılını özetleyen, Sainte Pulchérie’yi bir solukta (...)
  • Puan İstatistikleri

Aşağıdaki tabloda Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin son 5 yıldaki puan ve kontenjan bilgilerini bulabilirsiniz. SeneKontenjanAçılış PuanıKapanış PuanıEn Yüksek PuanEn Düşük Puan 2017 TEOG (900 tam puan) 92 855.000 862.500 890.000 862.500 (...)
  • Kayıtlara Sosyal Medya Hesaplarımızdan Ulaşabilirsiniz!

Artık kayıtlarla ilgili gelişmeleri Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Kayıt döneminde puanlarımız ile ilgili gelişmeleri, önemli tarihleri ve kontenjanları güncel olarak takip edebilir ayrıca Sainte Pulchérie Lisesi’ni (...)
  • Okul Servisleri

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, öğrenci taşımacılığında önceliği güven ve kaliteye veren Tursan Ulaşım Hizmetleri ile çalışmaktadır.
  • Kafeterya

Fransa’ da 1978 yılında kurulan Ansamble sağlıklı, taze ve dengeli bir gıda rejimi sunmak adına hijyen, kalite ve güvenilir gıda prosedürlerini standart hale getirmiş uluslararası bir firmadır.
  • Arşiv

Geçmiş yıllara ait kayıtlarla ilgili tüm konulara arşiv bölümümüzden ulaşabilirsiniz. Bu bölümde:

"FrancEducation" Unvanı

172 Yıllık Tarih