Kayıt

Taban Puan: 383.0000

Yeni kayıtlar için Sainte Pulchérie Lisesi’ni ziyaret etmeyi ve ayrıntılı bilgi almayı arzu eden aday velilerimiz spkayit@sp.k12.tr adresine e-posta göndererek randevu alabilirler.

Kantin: Ansamble catering&services

Üniforma: Çağdaş Tekstil

• 2018-2019 Güncel Kesin Kayıt Listesi

2018-2019 Kayıt olan öğrencilerin listesi Adı Soyadı Puanı Sıralama—> 1 YAMAN ATAKER 426.0005 —> 2 DOĞA İŞLEK 422.9388 —> 3 NİSA YAZICI 415.9160 —> 4 MELİSSA KEŞİR (...)
  • Hazırlık Sınıfları Fransızca ve Türkçe Seviye Belirleme Sınavı

Okulumuza kaydını tamamlamış ve Hazırlık sınıfını atlayarak doğrudan 9. sınıfa geçmek isteyen öğrencilerin Fransızca ve Türkçe derslerinden seviye belirleme sınavına girmeleri gerekmektedir. Okulumuza kayıt hakkını elde etmiş ve kaydını tamamlamış öğrencilerden (...)
  • "Sainte Pulchérie’de Dört Mevsim" Videosu

Sainte Pulchérie Lisesi öğrencilerinin bir eğitim ve öğretim yılına sığdırabildiği tüm heyecanlar, sevinçler, emekler, paylaşımlar... Okulun açıldığı ilk günden karnelerin dağıtıldığı son güne dek, tüm bir eğitim yılını özetleyen, Sainte Pulchérie’yi bir solukta (...)
  • 2018-2019 Ön Kayıt ve Kayıt Tablosu

Ön kayıt ve kesin kayıt dönemleri ile ilgili tabloyu aşağıda bulabilirsiniz. 14 Temmuz-12 Ağustos tarihlerinde hiçbir kayıt işlemi yapılmayacaktır. 13 Ağustos Pazartesi’den itibaren kontenjan açığı bulunması durumunda nakil yoluyla okulumuza öğrenci (...)
  • Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

Özel Sainte Pulchérie Fransız Lisesi 2018-2019 öğretim yılı kayıtları için gerekli belgeleri aşağıda bulabilirsiniz. Kayıt esnasında kayıt bürosuna ibraz etmeniz gereken evraklar Öğrencinin nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi Öğrencinin son zamanlarda çekilmiş (...)
  • Kayıtlarla ilgili Duyuru

Aday velilerimizin dikkatine ... DUYURU 1: Milli Eğitim Bakanlığı tarafından LGS puanlarında yapılan revizyona istinaden puanlar tekrar hesaplanacak olup Bakanlığımızın yönerge ve talimatı doğrultusunda işlem yapılacaktır. DUYURU 2: 02 – 13 Temmuz (...)
  • Yeni Kayıt Ücreti

Sayın Velimiz, Okulumuz ile Akbank arasında yapılan kredili sistem protokolu uyarınca 2018-2019 Öğretim Yılı öğrenci ücretleri Akbank Beyoğlu Şubesi tarafından tahsil edilecektir. Banka ile yapılan anlaşmaya göre banka velilerimizden hesap işletim ücretini (...)
  • 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Kayıtları Hakkında Her Şey

Kayıt takvimi, kayıt kılavuzu, asil kayıt listesi, yedek kayıt listesi, kayıt için gerekli evraklar, okul ücreti, okul servisleri, okul üniformaları, öğrencilerimizin üniversite başarıları, yurtdışı başarıları, kayıtlarla ilgi istatistikleri ve daha (...)
  • Kayıt Yenileme 2018-2019

• 2019 Kayıt Takvimi ve Kayıt Kılavuzu

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Sainte Pulchérie Lisesi kayıt kılavuzu ve özel okullar kayıt takvimi TABAN PUAN İLANI 27 Haziran 2018 1. ÖN KAYIT DÖNEMİ BİTİŞİ 1 TEMMUZ 2018 PAZAR ÖN KAYIT BİTİŞ SAATİ 17.00 ÖN KAYIT LİSTE İLAN BİTİŞ GÜNÜ SAAT 20.00 ‘den (...)
  • 2018-2019 Kayıt Kabul İşlemleri

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nde 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı öğrenci kayıt kabul işlemleri, öğrencilerin Milli Eğitim Bakanlığınca 8. sınıf öğrencilerine yönelik 2 Haziran 2018 tarihinde yapılacak merkezi sınav sistemi LGS’de (Liselere Giriş Sınavı) (...)
  • Puan İstatistikleri

Aşağıdaki tabloda Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin son 5 yıldaki puan ve kontenjan bilgilerini bulabilirsiniz. SeneKontenjanAçılış PuanıKapanış PuanıEn Yüksek PuanEn Düşük Puan 2017 TEOG (900 tam puan) 92 855.000 862.500 890.000 862.500 (...)
  • Kayıtlara Sosyal Medya Hesaplarımızdan Ulaşabilirsiniz!

Artık kayıtlarla ilgili gelişmeleri Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Kayıt döneminde puanlarımız ile ilgili gelişmeleri, önemli tarihleri ve kontenjanları güncel olarak takip edebilir ayrıca Sainte Pulchérie Lisesi’ni (...)
  • Okul Servisleri

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, öğrenci taşımacılığında önceliği güven ve kaliteye veren Tursan Ulaşım Hizmetleri ile çalışmaktadır.
  • Kafeterya

Fransa’ da 1978 yılında kurulan Ansamble sağlıklı, taze ve dengeli bir gıda rejimi sunmak adına hijyen, kalite ve güvenilir gıda prosedürlerini standart hale getirmiş uluslararası bir firmadır.
  • Arşiv

Geçmiş yıllara ait kayıtlarla ilgili tüm konulara arşiv bölümümüzden ulaşabilirsiniz. Bu bölümde:

"FrancEducation" Unvanı

172 Yıllık Tarih