Kayıt

• 2016-2017 Yılı Kayıtları

Özel Fransız Liselerinin Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü onaylı Kurum Yönetmeliğine göre, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda lise hazırlık sınıflarına kayıt hakkı için öğrencinin puanının nasıl hesaplanacağı aşağıda (...)
  • Neden Sainte Pulchérie Lisesi’ni Seçiyorum?

1 - Veli-Okul İletişimi Hazırlık sınıfları 4 şube olup, toplam öğrenci kontenjanı 92 olarak belirlenmiştir. Sınıflarımızın mevcudu yaklaşık 23 kişidir. Okul genel mevcudumuz ortalama 450 öğrencidir. Öğrenci sayımızın çok yüksek olmaması, bireysel iletişim ve (...)
  • Yeni Kayıt Ücreti

Kesin Kayıt için gerekli belgeler; TEOG puanlarını gösteren e-okul sayfası Öğrencinin 6. 7. ve 8.sınıf karne fotokopisi Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi 6 adet vesikalık fotoğraf Kan grubu kartı (nüfus cüzdanında belirtilmişse gerekli değildir) (...)
  • TEOG Puan Hesaplama

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılında Sainte Pulchérie Lisesi’nin hazırlık sınıflarına kayıt hakkı için gerekli puanı aşağıdaki link yardımıyla hesaplayabilirsiniz. TEOG sınav sistemine uygun olarak başarı puanı hesaplaması için buraya (...)
  • Kayıtlara Twitter ve Instagram’dan ulaşın!

Artık kayıtlarla ilgili gelişmeleri Instagram ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Kayıt döneminde puanlarımız ile ilgili gelişmeleri, önemli tarihleri ve kontenjanları güncel olarak takip edebilirsiniz. Sainte Pulchérie Lisesi’ni daha yakından (...)
  • Videolarla Hazırlık Sınıfı Öğretmen ve Öğrencileri!

Sainte Pulchérie Lisesi hazırlık sınıfı öğretmen ve öğrencilerini videolarla keşfedin!
  • Sainte Pulchérie’den Üniversiteye!

"FrancEducation" Unvanı

170 Yıllık Tarih

Basın Odası

Biz de artık Instagram’dayız!

Değerlerimiz

Kısaca Sainte Pulchérie Lisesi