Kayıt

Yeni kayıtlar için Sainte Pulchérie Lisesi’ni ziyaret etmeyi ve ayrıntılı bilgi almayı arzu eden aday velilerimiz spkayit@sp.k12.tr adresine e-posta göndererek randevu alabilirler.

Kantin: Ansamble catering&services

Servis: Tursan

Üniforma: Çağdaş Tekstil: 0212 240 69 84

• "Sainte Pulchérie’de Dört Mevsim" Videosu

Sainte Pulchérie Lisesi öğrencilerinin bir eğitim ve öğretim yılına sığdırabildiği tüm heyecanlar, sevinçler, emekler, paylaşımlar... Okulun açıldığı ilk günden karnelerin dağıtıldığı son güne dek, tüm bir eğitim yılını özetleyen, Sainte Pulchérie’yi bir solukta (...)
  • Neden Sainte Pulchérie Lisesi’ni Seçiyorum?

1 - Veli-Okul İletişimi Hazırlık sınıfları 4 şube olup, toplam öğrenci kontenjanı 92 olarak belirlenmiştir. Sınıflarımızın mevcudu yaklaşık 23 kişidir. Okul genel mevcudumuz ortalama 450 öğrencidir. Öğrenci sayımızın çok yüksek olmaması, bireysel iletişim ve (...)
  • Kayıtlara Sosyal Medya Hesaplarımızdan Ulaşabilirsiniz!

Artık kayıtlarla ilgili gelişmeleri Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Kayıt döneminde puanlarımız ile ilgili gelişmeleri, önemli tarihleri ve kontenjanları güncel olarak takip edebilir ayrıca Sainte Pulchérie Lisesi’ni (...)
  • Ön Kayıt ve Kayıt Tablosu

Ön kayıt ve kesin kayıt dönemleri ile ilgili tabloyu aşağıda bulabilirsiniz. Tarih Kontenjan Ön kayıtYeni kayıtToplam KayıtAçık kontenjanEn yüksek puan En düşük puan Taban puan 27-30 Haziran ön kayıt 92 483 - - - (...)
  • Kesin Kayıt Listesi

2016-2017 Kayıt olan öğrencilerin listesi Adı Soyadı Puanı Sıralama—> 1 BARAN ŞEK 890.0000 0—> 2 SELİN YILDIZ 877.5000 0—> 3 FERİDE GİZEM SÖYLEMEZOĞLU 875.0000 (...)
  • 2015-2016 : Başarılarla Dolu Bir Dönem !

Projeler, not ortalaması hesaplamaları, testler, deneme sınavları, takviye programları, yurt dışı başvuru dosyaları, dil yeterlilik sınavları.... Sainte Pulchérie Lisesi öğrencileri yoğun geçen bir dönemin ardından gelen birbirinde güzel haberlerle üniversite (...)
  • Fransa’daki Üniversitelere Kabuller

Fransa’daki üniversitelere başvuran öğrencilerimizin kabulleri gelmeye başlamıştır.
  • Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

Özel Sainte Pulchérie Fransız Lisesi 2016-2017 öğretim yılı kayıtları için gerekli belgeleri aşağıda bulabilirsiniz. Kesin kayıt için gerekli belgeler TEOG puanlarını gösteren e-okul sayfası Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi Öğrencinin son zamanlarda (...)
  • Okul Servisleri

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, öğrenci taşımacılığında önceliği güven ve kaliteye veren Tursan Ulaşım Hizmetleri ile çalışmaktadır.
  • Kafeterya

Fransa’ da 1978 yılında kurulan Ansamble sağlıklı, taze ve dengeli bir gıda rejimi sunmak adına hijyen, kalite ve güvenilir gıda prosedürlerini standart hale getirmiş uluslararası bir firmadır.
  • Edtech Videosu

EdTech yani "Educational Technology", eğitimde yeni teknolojiler anlamına gelmektedir. Sainte Pulchérie Lisesi eğitim kadrosunun önceliği bilişim teknolojilerinin eğitime entegrasyonudur. Okulumuzun "1:1 laptop" programı hakkında hazırlanan videoyu (...)
  • Videolarla Hazırlık Sınıfı Öğretmen ve Öğrencileri!

Sainte Pulchérie Lisesi hazırlık sınıfı öğretmen ve öğrencilerini videolarla keşfedin!
  • Arşiv

Geçmiş yıllara ait kayıtlarla ilgili tüm konulara arşiv bölümümüzden ulaşabilirsiniz. Bu bölümde:

"FrancEducation" Unvanı

170 Yıllık Tarih