Kayıt

Taban Puan: 862.500

Yeni kayıtlar için Sainte Pulchérie Lisesi’ni ziyaret etmeyi ve ayrıntılı bilgi almayı arzu eden aday velilerimiz spkayit@sp.k12.tr adresine e-posta göndererek randevu alabilirler.

Kantin: Ansamble catering&services

Servis: Tursan

Üniforma satışları için Çağdaş Tekstil 21-25 ve 28-29 Ağustos tarihlerinde okulda olacaktır.
Çağdaş Tekstil: 0212 240 69 84 Adres: Cumhuriyet Cad. No:183 Kat:2 Arzu Apt. Harbiye

Fransızca kitapların satışı için EFY Kitabevi 24-25 Ağustos ve 5 Eylül’de okulda olacaktır.

İngilizce ve Türkçe kitap satışları 24-25-28-29 Ağustos tarihlerinde ve 5-8 Eylül tarihleri arasında okulda olacaktır.

• 2017-2018 Güncel Kesin Kayıt Listesi

2017-2018 Kayıt olan öğrencilerin listesi Adı Soyadı Puanı Sıralama—> 1 ÖYKÜ ÖZSÜT 890.0000 0—> 2 İDİL KEZER 887.5000 0—> 3 DENİZ PALA 887.5000 0—> 4 DAVUT TUNA ÖZKAYA (...)
  • 2017-2018 Ön Kayıt ve Kayıt Tablosu

Ön kayıt ve kesin kayıt dönemleri ile ilgili tabloyu aşağıda bulabilirsiniz. Tarih Kontenjan Ön kayıtYeni kayıtToplam KayıtAçık kontenjanEn yüksek puan En düşük puan Taban puan 30 Haziran - 3 Temmuz 92 771 - - - (...)
  • Hazırlık Sınıfları Fransızca ve Türkçe Seviye Belirleme Sınavı

Okulumuza kaydını tamamlamış ve Hazırlık sınıfını atlayarak doğrudan 9. sınıfa geçmek isteyen öğrencilerin Fransızca ve Türkçe derslerinden seviye belirleme sınavına girmeleri gerekmektedir. Okulumuza kayıt hakkını elde etmiş ve kaydını tamamlamış öğrencilerden (...)
  • Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

Özel Sainte Pulchérie Fransız Lisesi 2017-2018 öğretim yılı kayıtları için gerekli belgeleri aşağıda bulabilirsiniz. Kesin kayıt için gerekli belgeler Öğrencinin nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi Öğrencinin son zamanlarda çekilmiş 6 vesikalık fotoğrafı (...)
  • Sainte Pulchérie’den Dünya Üniversitelerine!

• 2017 Kayıt Takvimi

TEOG Sistemi Kapsamında Yapılan Merkezi Sistem Ortak Sınavlarının tamamını veya bir kısmını kullanan özel okulların kayıt İşlemleri 30 Haziran 2017 - 13 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup kayıt takvimi ekte yer almaktadır. Okulumuz 14 (...)
  • Yeni Kayıt Ücreti

Sayın Velimiz, Okulumuz ile Akbank arasında yapılan kredili sistem protokolu uyarınca 2017-2018 Öğretim Yılı öğrenci ücretleri Akbank Beyoğlu Şubesi tarafından tahsil edilecektir. Banka ile yapılan anlaşmaya göre banka velilerimizden hesap işletim ücretini (...)
  • Kayıt Yenileme 2017-2018

• "Sainte Pulchérie’de Dört Mevsim" Videosu

Sainte Pulchérie Lisesi öğrencilerinin bir eğitim ve öğretim yılına sığdırabildiği tüm heyecanlar, sevinçler, emekler, paylaşımlar... Okulun açıldığı ilk günden karnelerin dağıtıldığı son güne dek, tüm bir eğitim yılını özetleyen, Sainte Pulchérie’yi bir solukta (...)
  • Kayıtlarla İlgili İstatistiki Bilgiler

Aşağıdaki tabloda Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin son 5 yıldaki puan ve kontenjan bilgilerini bulabilirsiniz. SeneKontenjanAçılış PuanıKapanış PuanıEn Yüksek PuanEn Düşük Puan 2016 TEOG (900 tam puan) 92 845.000 832.500 890.000 832.500 (...)
  • 2015-2016 : Başarılarla Dolu Bir Dönem!

Projeler, not ortalaması hesaplamaları, testler, deneme sınavları, takviye programları, yurt dışı başvuru dosyaları, dil yeterlilik sınavları.... Sainte Pulchérie Lisesi öğrencileri yoğun geçen bir dönemin ardından gelen birbirinde güzel haberlerle üniversite (...)
  • Neden Sainte Pulchérie Lisesi’ni Seçiyorum?

1 - Veli-Okul İletişimi Hazırlık sınıfları 4 şube olup, toplam öğrenci kontenjanı 92 olarak belirlenmiştir. Sınıflarımızın mevcudu yaklaşık 23 kişidir. Okul genel mevcudumuz ortalama 450 öğrencidir. Öğrenci sayımızın çok yüksek olmaması, bireysel iletişim ve (...)
  • Fransa’daki Üniversitelere Kabuller

Fransa’daki üniversitelere başvuran öğrencilerimizin kabulleri gelmeye başlamıştır.
  • Kayıtlara Sosyal Medya Hesaplarımızdan Ulaşabilirsiniz!

Artık kayıtlarla ilgili gelişmeleri Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Kayıt döneminde puanlarımız ile ilgili gelişmeleri, önemli tarihleri ve kontenjanları güncel olarak takip edebilir ayrıca Sainte Pulchérie Lisesi’ni (...)
  • Okul Servisleri

Sainte Pulchérie Fransız Lisesi, öğrenci taşımacılığında önceliği güven ve kaliteye veren Tursan Ulaşım Hizmetleri ile çalışmaktadır.
  • TEOG Puanı Hesaplama

Özel Fransız Liselerinin Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü onaylı Kurum Yönetmeliğine göre, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda lise hazırlık sınıflarına kayıt hakkı için öğrencinin puanının nasıl hesaplanacağı aşağıda (...)
  • Kafeterya

Fransa’ da 1978 yılında kurulan Ansamble sağlıklı, taze ve dengeli bir gıda rejimi sunmak adına hijyen, kalite ve güvenilir gıda prosedürlerini standart hale getirmiş uluslararası bir firmadır.
  • Edtech Videosu

EdTech yani "Educational Technology", eğitimde yeni teknolojiler anlamına gelmektedir. Sainte Pulchérie Lisesi eğitim kadrosunun önceliği bilişim teknolojilerinin eğitime entegrasyonudur. Okulumuzun "1:1 laptop" programı hakkında hazırlanan videoyu (...)
  • Videolarla Hazırlık Sınıfı Öğretmen ve Öğrencileri!

Sainte Pulchérie Lisesi hazırlık sınıfı öğretmen ve öğrencilerini videolarla keşfedin!
  • Arşiv

Geçmiş yıllara ait kayıtlarla ilgili tüm konulara arşiv bölümümüzden ulaşabilirsiniz. Bu bölümde:

"FrancEducation" Unvanı

171 Yıllık Tarih