Sanat ve Spor
Yayın tarihi 13 Aralık 2018

Bilge Adam Akademi ile İşbirliği

Öğrencİ Çalışmaları

Öğrencilerinin her yönüyle gelişimini ve teknolojiyi takip etmelerini temel ilkeleri arasına alan okulumuz bu amaçla kendi alanlarında ülkemizin önde gelen kurumları ile iş birliği yapmaktadır. Böylece öğrencilere hem iş alanlarında deneyim kazanma hem de teorik yönden kendilerini geliştirme imkanı sunmaktadır.

Bu bağlamda Sainte Pulchérie Fransız Lisesi olarak, yazılım teknolojileri alanında ülkemizin en önemli kuruluşlarından olan BilgeAdam ile iş birliğine başladık. 1997 yılında kurulan BilgeAdam Bilişim Grubu; yazılım, altyapı, ​dijital, insan kaynakları, akademi ve genç akademi olmak üzere 6 uzmanlık bölümüyle hizmet vermektedir.

Yaptığımız iş birliği kapsamında seçilen Robotik Kulübü öğrencilerimiz ücretsiz olarak BilgeAdam yazılım kurslarına katılarak sınavları verdikleri takdirde gerekli sertifikalarını alacaklardır. Önümüzdeki dönemlerde işbirliğimiz artarak devam edecektir.

Desteklerinden dolayı BilgeAdam’a teşekkür ederiz.

Radyo Kulübü

Voix-là | Aralık Bülteni| Vol. 11