Yayın tarihi 14 Kasım 2017

Sainte Pulchérie’de "Kürk Mantolu Madonna"

Sabahattin Ali’nin kült romanı "Kürk Mantolu Madonna", usta oyuncu ve yönetmen Engin Alkan tarafından tiyatrolaştırılarak sahneye kondu. Geçtiğimiz Ekim ayında seyirci ile buluşan oyunun aktör kadrosu, Sainte Pulchérie Lisesi 2012 mezunu Serra Duran’ın düzenlediği bir fotoğraf çekimi vesilesiyle okulumuzda bir araya geldi.

1943’te yayınlanan romanın, 74 yıllık bir bekleyişin ardından tiyatroya uyarlanan versiyonunu Tuba Ünsal, Menderes Samancılar, Alper Saldıran, Sercan Badur gibi oyunculardan oluşan güçlü kadro sahneye koyuyor.

Based Istanbul dergisinin Kasım sayısında mezunumuz Serra Duran tarafından kaleme alınan makaleyi okumak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Oyuna sahnede başarılar dileriz.

Çevre Konulu Makale Yarışmasının Birincisi Hürriyet’te!

URART Gecesinden Basına Yansıyanlar

EduLife Canada’nın Mezun Öğrencimiz Aybüke Özel ile Röportajı