Yayın tarihi 27 Ağustos 2019

Biz de Instagram’dayız!

Facebook, twitter, Vimeo et YouTube’un ardından, Sainte Pulchérie Lisesi üç yıldır 800 milyon Instagram kullanıcısı arasında da son derece aktif. Ancak bizim Instagram hesabımız diğerlerinden farklı.

Geçtiğimiz yıllarda Sainte Pulchérie Lisesi’nin Instagram sayfasında doğrudan okul yaşamından kareler değil, yaratıcı fotoğraf projeleri paylaşmaya karar verdik. Bu projelerin bazıları İletişim Birimimizin öğrencilerin katılımıyla yürüttüğü sanatsal projeler, bazılarıysa lisenin mimari özelliklerini öne çıkaran ya da başka temalarda seriler olarak oluşturuluyor. Böylece hayal gücünü harekete geçiren yeni bir bakış getiriyoruz.

Instagram hesabımızı takip ederek lisemize farklı bir açıdan bakın!

Bizi takip etmek için Internet sitemizin üst köşesindeki Instagram logosuna veya aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz :

Buraya tıklayın

Lisemizin aktif ve çok takip edilen başka Instagram hesapları da var, örneğin Medyatek, beden eğitimi öğretmenleri ve öğrencilerin yönettikleri hesaplar.

Medyatek: Buraya tıklayın
Lisede Spor: Buraya tıklayın