Yayın tarihi 15 Ekim 2016

Aydın Zihinler İçin Kucak Dolusu Kitap

Sürdürülebİlİr Yaşam

Okulumuz birkaç yıldır ihtiyaç sahibi bir okulda kütüphane kurulmasına yardım etmek için büyük bir kitap toplama kampanyası düzenliyor. Sizleri de kampayaya katılmaya davet ediyoruz!

10 Ekim Pazartesiden başlamak üzere 20 Ekim’e kadar Kırıkkale’nin Keskin ilçesi’nde yer alan Keskin ve Alıcı Yeniyapan okullarına kitap bağışlamak üzere her kata karton kutular konuldu.

27-29 Ekim tarihleri arasında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak ve toplanan kitapları vermek üzere bu okula gidecekler. Bu ziyaret aynı zamanda ülkemizdeki farklı kesimlerden ve bölgelerden gençlerin bir araya gelmeleri ve paylaşımlarda bulunmaları için güzel bir fırsat olacaktır.

Geçtiğimiz yıllara göre daha fazla kitap toplamayı umuyoruz. Sizleri de kitap bağışında bulunmaya ve ülkemizin çocuklarının eğitimine destek olmaya çağırıyoruz!

"Aydın Zihniyetler İçin Kucak Dolusu Kitap" Projesi

"Umuda İlmek" Projesi ile Halep’e Uzatılan Yardım Eli

Umuda İlmek

Lape’nin Küçük Postacıları

Michal Bardavid ile Söyleşi

Suriyeli Mültecilerle Dayanışma Projesi

Köprüköy’de Cumhuriyet Bayramı

Sınıflar Şile’deki Yeşil Okulumuzu Keşfettiler

Sosyal Sorumluluk Çalışmaları "Barış Ağacı" İle Ödüllendirildi!

"Umuda İlmek" Projemiz CNN Türk’te!

"Umuda İlmek" Projesi ile Halep’e Uzatılan Yardım Eli

Umuda İlmek