Kültürel Boyut

Sürdürülebilir kalkınma, özgürlüklere, çeşitliliğe, kültürel kimliğe ve yerel mirasa saygı konularının da entegrasyonuyla kültürel bir boyut kazanmıştır.

Bu bölümde, örneğin Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle düzenlenen konferanslar, Türk tarih mirasının keşine yönelik geziler, çeşitli dini mekanların ziyareti, sanatçılarla buluşmalar, farklı ülkele öğrencileriyle yapılan değişim programları, Model Birleşmiş Milletler’e katılım (MUN)... gibi farklı kültürlere, dinlere ve yeni fikirlere açılmaya yönelik yürütülen projelerden örnekler içermektedir.

Küresel Eğitim Nedir?

Sosyal Boyut

1846 yılında Şefkat Rahibeleri tarafından kurulan Sainte Pulchérie Lisesi Aziz Vincent de Paul’un maneviyatına her zaman sadık kalmıştır. Şefkat, (...)

Çevresel Boyut