Çevresel Boyut

Öğrenciler, bütün insanlığın ortak sorumluluğunda olan doğa ve doğayla ilişleri üzerine düşünmeye davet edilmektedir. Bunun yanı sıra dengeli ve sağlık bir yaşam sürdürmeye ve sağlıklarına dikkatli etmeye teşvik edilmektedirler. Bu bölümde yalnızca çevre bilinci ve çevrenin korunmasına dair gerçekleştirilen eylemlerin yanı sıra bağımlılıklara karşı mücadeleyi de içeren etkinliklere ulaşabilirsiniz.

Kültürel Boyut

Sürdürülebilir kalkınma, özgürlüklere, çeşitliliğe, kültürel kimliğe ve yerel mirasa saygı konularının da entegrasyonuyla kültürel bir boyut kazanmıştır. Bu (...)

Küresel Eğitim Nedir?

Sosyal Boyut