Yayın tarihi 30 Nisan 2018

Performans: Gövde Gösterisi

Lİse’de Sanat

Koreograf, dans sanatçısı, akademisyen ve hareket terapisti Tuğçe Tuna’nın 2014 yılında İKSV 19. İstanbul Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında sunduğu ve Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’ne özel olarak üretip sahnelediği "Gövde Gösterisi" eseri dördüncü yılında 26 Mayıs Cumartesi akşamı yeniden seyircisiyle buluşuyor.

Konsept, metin ve koreografisini Tuğçe Tuna’nın oluşturduğu eserde Özgün Akaçça, Begüm Balcıoğlu, Taner Güngör, Ahu Kınoğlu, Erdem Kaynarca, Ezgi Künktakan, Tuğçe Tuna, Yağmur Anaz, Sema Semih dans ve performans sanatçıları olarak yer alıyor. "Gövde Gösterisi"nin müzikleri ise Ah! Kosmos ve Vahit Tuna’ya ait.

"Buz kokulu yolculuklarımızda ay, güneşinin önünden geçti.
Acemice baharın içinden düşüyoruz zamansızlığa.
Evet! Gövde Gösterisi yapıyoruz.
Ne hüzünlere, heyecanlara ve şeylere rağmen yaptık Gövde Gösterisi’ni yaşantımız boyunca...
Yağmur, rüzgar, şimşek hatta fırtına müzik olur bedenime, tıpkı kayan yıldızda olduğu gibi sonsuzlukta..." T. Tuna

Konsept, metin ve koreografi: Tuğçe Tuna
Dans Sanatçıları: Özgün Akaçça, Begüm Balcıoğlu, Taner Güngör, Ahu Kınoğlu, Erdem Kaynarca, Ezgi Künktakan, Yağmur Anaz, Sema Semih, Tuğçe Tuna.
Müzik: Ah! Kosmos ve Vahit Tuna
Işık: Tuğçe Tuna
Proje Asistanları: Pınar Akyüz, Su Sanad, Yonca Hiç

*Sainte Pulchérie Fransız Lisesi çalışanlarına, Lal Tuna ve düşüncelerimi bedenleştiren "Gövde Gösterisi" sanatçılarına, proje asistanlarına ve teknik ekibe teşekkür ederim. Tuğçe Tuna.

Biletler: 40.-TL (tek bilet)
*Rezervasyon: remdance@gmail.com
*Gişe (Oyun günü saat 18.30’dan itibaren; sadece nakit geçerlidir)
*Lamelif (Sainte Pulchérie Fransız Lisesi’nin karşısında; Çukurluçeşme Sok. No:2 Parmakkapı, Beyoğlu, İstanbul; sadece nakit geçerlidir)