Yayın tarihi 8 Ocak 2019

Konser: Yavuz Akyazıcı Project

Lİse’de Sanat

“Müzik Birleştirir”

2019’da Sainte Pulchérie Mezunlar Derneği’nin katkılarıyla düzenleyeceğimiz birbirinden seçkin konserlerle okulumuzun gösteri salonunda müzikseverleri ağırlayacağız!

Beyoğlu ve Taksim bölgesini yeniden bir konser salonuna kavuşturmak amacı ile başlattığımız bu proje kapsamında 15 Ocak, 19 Mart ve 30 Nisan konserlerinde bir araya geliyoruz.

15 Ocak Salı günü saat 20:30’da gerçekleştireceğimiz ilk konserde Yavuz Akyazıcı Project sahne alıyor.

• Yavuz Akyazıcı / gitar
  • Funda Akyazıcı / vokal
  • Enver Muhamedi / bas
  • Derin Bayhan / davul

Dönemin, sevilen parçalarının caz uyarlamalarından oluşan Turkish Standards albümleri ile büyük ilgi çeken Yavuz Akyazıcı Project, serinin üçüncü albümü ile Sainte Pulcherie’de.

Yavuz Akyazıcı
New School Jazz Academy’den mezun olduktan sonra, New York caz sahnesinde 17 yıl boyunca ünlü müzisyenlerle beraber prestijli caz kulüplerde konserler verdi. Patricia Barber, Billie Harper, Matt Wilson, Eric Person gibi müzisyenlerle; Birdland, Knitting Factory, Smalls, 55 Bar gibi efsaneleşmiş kulüplerin yanı sıra; JVC Jazz Festival, Baku Jazz Festival, Charlie Parker Jazz Festival gibi uluslararası caz festivallerinde yer aldı.

Türkiye’ye döndüğünde Teoman, Göksel ve Duman gibi sanatçıların popüler şarkılarını, 50’lerin Amerikan caz standartları formunda yorumladığı Yavuz Akyazıcı Project - Turkish Standards Vol. I ve II albümleriyle Amerika’nın en saygın haber ve kültür sanat radyosu olan NPR’a konuk oldu.

Bilet satın almak için buraya tıklayınız.

Tiyatro: Batı

Dans Pulchérie

Kültür ve Edebiyat Sempozyumu ve 9. Makale Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Sergi : Sanatçıların Baharı